Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkamessut 2019 – unelmat aidoiksi asiakaskokemuksiksi

Messuliput arvontaan tarjosi Matkamessut!

Matkamessulippujen arvonta suoritettiin perinteisesti hattutempuin. Arvontaan osallistui yhteensä 50 unelmakohdetta, joiden joukosta arvottiin voittaja. Voittajan valitsemista pääsi seuraamaan Instagramin tarinassa julkaistujen videoiden todistaessa arvonnan tasapuolisuutta, kaikkien osallistujien kesken. Mikäli et ole vielä blogin Instagram-seuraaja, niin ota sivu seurantaan ja käy katsomassa tallennettu tarina arvonnasta, joka näkyy profiilissa matkamessuihin asti.

Voittajaksi kaikkien osallistuneiden joukosta nousi Nina, kohteella Kanada! Onnea Nina voiton johdosta. Jessica ja hänen matkakärpäsensä Olli, joka suorittu onnettaren roolin, toivottavat oikein onnistuneita matkamessuja Ninalle ja hänen valitsemalleen seuralaiselleen!

Kiitos myös kaikille muille osallistuneille ja mikäli olet menossa messuille, niin ethän unohda piipahtaa juuri sillä ständillä, jonka kautta olet jo askeleen lähempänä unelmakohdettasi. Mikäli onni ei suosinut, niin olithan huomioinut, että ostaessasi liput 17.1. mennessä, niin saat lippusi etuhintaan. Osta liput shop.messukeskus.com 

 

Matkamessujen sivuilla on unelmakohteet näppärästi löydettävissä maakohtaisesti seuravaan linkin takaa: https://matka.messukeskus.com/messuilla/mukana-messuilla/.

Matkamessuilla olevat yritykset puolestaan löydät täältä: https://matka.messukeskus.com/ohjelma/#viewType=list&categorySelected=exhibitors

Messulippujen arvontaan pääsi osallistumaan alkuvuonna kommentoimalla julkaisua, joka kokosi yhteen vuoden 2018 matkatunnelmat. Juttuun voit tutustua täältä: https://www.rantapallo.fi/jessica/2018/12/31/vuosi-2018-ja-blogini-ensi-askeleet

Näiden kommenttien ja unelmakohteiden pohjalta tein vinkkilistaa messuille. Muistutan kuitenkin sinua varaamaan runsaasti aikaa, sillä vinkkilistani ei ole aukoton. Ja unelmakohteita on esillä myös Matkamessujen ohjelmistossa, jonka löydät täältä: https://matka.messukeskus.com/ohjelma/#viewType=list&categorySelected=programmes

Saadaksesi mahdollisimman paljon irti messuista, niin tutustu ennalta messuosastotarjontaan, sekä kattavaan ohjelmistoon.

 

Arvonnan kautta nousi muutama selkeä suosikki ja arvonnan kohteissa nousi tulevan matkavuoden TOP 5 seuraavasti, joihin messutippejä ennalta:

  1. Islanti

Suoria lentoja Helsingistä Islantiin Finnairin lisäksi lentää myös Iceland Air-lentoyhtiö. Lentoyhtiön löydät osastolta 7p128. Lentoyhtiö on oiva tutustumiskohde myös heille, jotka suunnittelevat matkaa Yhdysvaltoihin tai Kanadaan. Lisäksi osastolta 6a60, jolla on kattava kattaus Islannin matkailua edistäviä yrityksiä, voi lähteä etsimään lisäinnostusta ja ideoita Islannin matkaan.

Islanti on esillä myös ohjelmistossa, joten kannattaa tutustua esiintymislavojen ohjelmatarjontaan sen päivän osalta, kun olet osallistumassa, jotta osaat suunnitella messupäiväsi sujuvaksi.

Ja kiitos arvontaan osallistuneiden, sillä innostuksenne oli tarttuvaa ja viikonloppu on mennyt ottaessa selvää Islannin valassafareista, sekä suorista lennoista pitkää viikonloppua varten.

  1. Uusi-Seelanti

Mikäli unelmiesi matkakohde tuntuu luontevalta toteuttaa matkatoimiston kautta, niin tutustumisen arvoinen osasto on esimerkiksi 7h128, jossa isännöi Aktiv Resor. Kyseessä on toimija, jolla on vuosikymmenten kokemus Australian ja Uuden-Seelannin matkojen järjestämisestä, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Uusi-Seelanti on myös meillä haaveena, mutta kerran Australiassa käyneenä haluan, että sinne matkustaessa olisi aikaa. Joten se olkoon tulevaisuuden haave pitkiä lomia odotellessa.

  1. Amerikka, ja sieltä nousivat erityisesti Yhdysvallat ja Meksiko

Yhdysvaltojen matkoihin voi käydä hakemassa vinkkejä esimerkiksi osastolta 7p128, jossa on vastassa voittoa tavoittelemattoman järjestön Discover USA ja Discover Los Angeles jäsenistöä. Osastolla asiantuntevien henkilöiden kanssa, suunnittelussa vain taivas on rajana! Samalta osastolta löytyy myös mm. EuroUSA-SEVA & ASAtours matkatoimisto, joka on erikoistunut Amerikan matkojen järjestämiseen. Heiltä löytyy kohteita Kanadasta aina Etelä-Amerikkaan asti ja kaikkea siltä väliltä.

Amerikat ovat esillä messujen esiintymislavoilla todella kattavasti. Ja kannattaakin suunnitella messupäivä myös lavalla tapahtuva ohjelma huomioiden. Vinkkejä löytyy roadtripeistä Karibian risteilyihin.

  1. Italia

Italian matkoille voi käydä hakemassa vinkkejä mm. osastolta ja matkan voi halutessaan toteuttaa esimerkiksi B-italian-nimisen toimijan kanssa, joka järjestää korkealuokkaisia matkoja Italiaan juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. B-italian löytyy osastolta 1b10. Osastolta 6a90 löytyy Hurray Italia-matkaklubi, joka järjestää ainutlaatuisia kulttuurimatkoja kohteisiin, jotka ovat jopa normaalisti turisteilta suljettuja.

Ja kaikki muu mitä, et edellä mainituista löydä, niin on saatavilla varmasti viimeistään osastolta 6a80, josta löytyy Italian State Tourist Board – ENIT.

Myös Italiaan on mahdollista tutustua lavalla tapahtuvan ohjelmiston kautta.

  1. Malediivit

Malediivit kokonaisuutena löytyvät osastolta 7f148. Osastolla on edustettuna niin majoitusmahdollisuuksia, kuin myös erilaisten retkien järjestäjiä. Yksi Malediivien arvonta lipuke oli saatesanoilla ”Olen yleensä aktiivilomailija, siksi kohteen pitääkin olla niin pieni, että aika tulisi käytettyä lähinnä auringossa lepäämiseen. Myös all inclusive olisi mielenkiintoista kokeilla.”

Käymättä koskaan Malediiveilla, voin uskoa, että kohde olisi juuri tuon kaltaiseen lomaan sopiva! Itse olen tehnyt juuri tämän kaltaisen irtioton Seychelleille ja on pakko myöntää, että kyseessä oli tähänastisen elämäni paras loma. Seychellit löytyvät osastolta 7k150.

 

Toivottavasti tapaamme Matkamessuilla!

 

 

Ota seurantaan Facebook-sivuni: https://www.facebook.com/jessicanmatkassa/

Ja Instagram-tilini: https://www.instagram.com/jessicanmatkassa

ja mahdollista mukana olosi myös tulevissa matka-aiheisissa arvonnoissa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply