Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kiitos ei ole kirosana!

Olen kirjoittanut blogia noin 5 kuukautta. Kirjoittaminen on mukavaa vaihtelua kiireiselle arjelle. Kirjoittaminen on minulle mahdollisuus muistella kaikkia niitä ihania menneitä lomia, mutta samalla se antaa luvan myös uusille haaveille. Teen työtä asiakaskokemuksen parissa ja harrastukseni on mitä parhain mahdollisuus pysähtyä miettimään palvelukokemuksia toimialariippumattomasti asiakkaan silmin.

Aloittaessani kirjoittamaan heinäkuussa minulla ei ollut suuria tavoitteita kirjoittamiselle. Sillä huolimatta siitä, että nautin kirjoittamisesta, en ole koskaan tehnyt sitä vapaa-ajalla ennen tätä. Mikäli yksittäisiä vieraskynäkirjoituksia ei lasketa mukaan, muiden harrastusteni tiimoilta. Salaa toki toivoin, että saisin ihmisiä innostumaan ja samaistumaan matkatarinoihini. Joiltain osin olen kaiketi onnistunut ja sen osalta haluankin kiittää kaikkia lukijoitani tähän astisesta matkasta!

Ilman mainittavia markkinointitoimenpiteitä ja ilman blogiyhteistöitä on blogillani ollut menneen viiden kuukaden aikana lähes 1500 uniikkia lukijaa ja yli 7500 yksittäistä sivun katselua! Viimeisen kuukauden aikana matkaamme hypänneiden uusien lukijoiden määrä on reilu kolmasosa! Olen todella kiitollinen ja onnekas saadessani jakaa näitä etuoikeutettuja kokemuksiamme ja matkahaaveita teidän kanssanne. Toivon jatkossakin yhteisiä askelia kanssanne, sekä blogin puolella, että sosiaalisten medioiden kautta.

Instagram: Jessican matkassa

Facebook: Jessican matkassa (Maailman ääriin ja takaisin)

Loppuvuonna tulet pääsemään matkassamme vielä Münchenin joulumarkkinoille, muistelemaan viime kesän vaellusviikkoa Karhunkierroksella, teemalla ”Pitkä vaellus ensikertalaisen silmin”, sekä näkemään ennättikö lumi tulla pohjoisiin, kun vietämme jouluamme Rukatunturin kupeessa mökkeillen.

Ensi vuoden alussa blogissa seikkailaan kotiseudullani Asikkalassa. Kuvankaunis ja kesälomamatkailijoiden tuntema Asikkala kätkee paljon mielenkiintoista tekemistä ja näkemistä myös talvisesonkina, joten parhaat vinkit kotimaan matkailuun talvilomaviikoille pääset keräämään blogini kautta. Asikkala-aiheinen juttusarja toteutetaan yhteistyössä paikallisten pienyrittäjien kanssa. Ole mukana matkassa tästä hetkestä pitkälle tulevaisuuteen; maailman ääriin ja takaisin!

 

Mikäli olet kiinnostunut blogiyhteistyöstä, niin tutustu yhteistyö-sivuuni. Tai ole suoraan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja katsotaan sinun tarpeesi pohjalta paras ratkaisu päästä osaksi meidän matkaamme!

 

Blogissa on viiden kuukauden aikana menty throwback tunnelmista tuleviin seikkailuihin. Yllä olevassa kuvassa elämäni saaret ❤
Paasikaissaari ? Asikkala sekä St. Pierre island ? Seychellit. Kuvat otettu Helmikuussa 2017.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply