Suomen suurin matkablogiyhteisö

Throwback – matka rakkauteen – Seychellit

Syksyn käynnistyessä hieman turhankin rivakasti on blogi käynyt muutaman viikon tyhjäkäynnillä. Suurin yksittäinen syy tähän hiljaiseloon on käynnistämämme rakennusprojekti, joka on vienyt käytännössä kaiken ylimääräisen vapaa-ajan, organisoidessa, etsiessä tavarantoimittajia, sekä tehden sisustussuunnittelua tuleville neliöille, sekä niille saneerattaville neliöille, jotka jäivät viime remontissa huomiotta. Matkailu ja elämykset ovat rajoittuneet rautakauppoihin ja viimeisin mainittava reisu oli mummojeni kanssa kerrassaan hengästyttävän upea viikonloppu Virossa, josta tarinat odottavat vielä julkaisuaan. Ennen niitä tarinoita kuitenkin nostettakoon yksi ”throwback”.

Tapasin rakkaan aviomieheni ja elämäni matkakumppanin kuusi ja puoli vuotta sitten. Vietimme yhteisiä vuosia yhteensä 5 vuotta eläen etäsuhteessa, töiden niin vaatiessa. Vuonna 2016, edelleen erillämme asuessa astuimme askeleen lähemmäs yhteisiä arki-iltoja, virallistaessamme suhteemme maistraatissa.

Häämatkan suunnittelussa meillä oli oikeastaan yksi ainoa vaihtoehto (…tai minulla oli) – safari Etelä-Afrikassa. Tätä suunniteltaessamme päädyimme miettimään yhdistelmämatkoja, joiden kautta päädyimme miettimään rantalomaa Seychelleille. Mitä enemmän luimme kohteesta ja mitä enemmän katselimme kuvia eri matkailusivustoilta, niin sen enemmän Seychellit alkoivat kohteena houkuttamaan meitä. Erityisesti, kun mieheni epäilys Etelä-Afrikkaan kohteena kasvoi, epäilyttävien ja vähintäänkin vääristyneiden nettitarinoiden siivittämänä. Näiden yhteensattumien kautta teimme päätöksemme matkustaa Seychelleille kohti rakkautta.

Tänään remonttitohinaan valmistautuessa mieheni kaivoi puhelimestaan kuvia ikimuistoisimmasta rakkauslomastamme ja se sai minut muistelemaan kaikkia näitä elämänpolkuja tähän hetkeen asti. Sitä, miten meistä tuli maailman maisemia janoavat matkakumppanit ja sitä, miten me olemme päätyneet tähän kiireiseen ja joskus hieman katastrofaalisen hektiseen syksyymme. Hetkeäkään en vaihtaisi.

Terveisiä Mauri-myrskyn juhlapäivänä kaikille blogilukijoille ja oikein nautinnollisia hetkiä näiden aurinkoisten kuvien parissa!

 

(PS. Etelä-Afrikan matka on varattuna ensi vuoden huhtikuulle, joten sekin rakkauskohde on edessä vielä.)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jossus Travelpics sunnuntai, syyskuu 23, 2018 at 13:29

    Ihanan näköistä, mikä paratiisi.

    • Reply jessica maanantai, syyskuu 24, 2018 at 10:38

      Paratiisi on juuri oikea sana kuvaamaan tuota pientä ja ihanaa saarivaltiota. Siellä oli puhtaat vedet, puhtaat rannat, upea luonto, kalaisat vedet, ihania ja ystävällisiä ihmisiä. Kaikista tähän astisista kohteistamme Seychellit on ollut se, jossa oikeasti unohti koko muun maailman uutisvirran ja sen inhorealistisen maailmankuvan, joka on osa jokapäiväistä arkea. Suosittelen kohdetta lämpimästi!

    Leave a Reply