Suomen suurin matkablogiyhteisö

Jessican VIP – Vikkelään ilman päämäärää: Tallinna

Follow my blog with Bloglovin

Heille, jotka odottavat vielä historia-annoksia ja tietopaketteja Baijerista, niin tiedoksi, että ne eivät loppuneet tähän. Palaamme niihin vielä myöhemmin uudestaan. Mutta ennen sitä, huomisesta eteenpäin otetaan pikainen viikonloppupyrähdys Tallinnaan. Pikapyörähdys mennään teemalla ” Jessican VIP – Vikkelään ilman päämäärää”. Nimi on toki sen verran harhaanjohtava, että ääriviivat on viikonlopulle luotu, mutta mitä seikkailuja keksimme ääriviivojen sisällä ja niiden ulkopuolella, niin se jää nähtäväksi.

Uskon, että meille on tulossa aivan huikea pitkä viikonloppu SuperMummojen, eli minun isoäitieni kanssa. Ollin kanssa käymme useita kertoja vuodessa tuolla kauniissa naapurimaassamme. Tämän kertainen pyrähdys on kuitenkin aivan spesiaali ja kauan odotettu. Reissua on suunniteltu jo joulusta alkaen ja lopulta kesäkuun alussa me kolme naista sekä Olli, saimme kiireiset kalenterimme synkronoitua yhteistä matkaa varten. Seurueemme lähtee lauantaiaamuna Päijät-Hämeestä kohti Länsi-Satamaa ja autokaistoja.

Olen maailman onnellisin tästä mahdollisuudesta matkustaa mummojeni kanssa ja toivon, että olen onnistunut kasaamaan sikäli onnistuneen kokonaisuuden, että paahtavista ilmoista huolimatta jaksamme tutustua nähtävyyksiin ja me kaikki saamme mahdollisimman paljon irti sekä kohteista, että yhteisestä ajasta. Matkalle on varattu lyhyet kävelyetäisyydet, miellyttävät ja rauhalliset ravintolat Tallinnan vanhasta kaupungista, sekä historiaan painottuvat nähtävyydet, jotka kiinnostavat itseäkin. Vanhakaupunki nähtävyytenä vaatisi sen verran kävelyä, että nähtävyydet valikoituivat tällä kertaa vanhan kaupungin ulkopuolelta.

Uskon, että saamme aikaan upean miniloman lauantaiaamusta maanantai-iltaan – minne sinä veisit Supermummoni, jos olisit minä?

Hyppää mukaan ja vietä viikonloppu kanssamme. Mukaan pääset Instagramin  instastoorien ja Facebookin ajankohtaispäivitysten kautta.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply