VISITING MY SECOND HOME

Olin taas muutama päivä sitten Marbellassa, kun sain viisi vapaata putkeen! Tuntui niin hyvältä olla siellä vähän pidempään ja onneksi poikaystäväni oli myös vapaalla jopa kolme päivää, niin pääsimme viettämään kunnolla aikaa yhdessä. Nyt heinäkuussa, kun minulla on vihdoin loma ja lähden Marbellaan niin valitettavasti Daniel on silloin töissä melkein kellon ympäri ja emme pääse paljoakaan nauttimaan yhdessäolosta. Etenkin heinäkuussa, kun sesonki on parhaimmillaan, joutuu hän olemaan töissä yleensä aamu yhdeksästä ilta kymmeneen.         

Nyt pääsimme sentään nauttimaan yhdessä ja meillä olikin ihan sairaan kivaa! Kävimme yhtenä päivänä tanssimassa Danin ja parin ystäväni kanssa Ranchon Cubano nimisessä lattaripaikassa, joka on rannalla sijaitseva pieni chirinquito. Daniel muuten vei minut tänne ensi treffillämme, koska täältä kuulemma sai kaupungin parhaimmat mojitot. Voin kyllä sanoa satoja mojitoja maistaneena, että ei todellakaan ollut parhaimmat vaan enemmänkin vahvimmat mojitot ikinä! No anyways tästä tuli yksi lempi paikoistani lähteä tanssimaan, koska täällä on aina niin hyvä ja rento meininki ja rakastan tanssia lattarimusiikin tahtiin. Tällä kertaa tosin täällä oli aivan liikaa väkeä, sillä paikka ei ole kovin suuri ja tanssimisesta ei oikein tullut mitään. Hikoiltiin silti aivan liikaa ja sain röökistä reiteen, mutta kivaa oli :D.    

Seuraavana päivänä päätimme tehdä jotain hauskaa Danin ja hänen tyttärensä kanssa ja päädyimmekin tällaiseen kiipeilypaikkaan nimeltä Aventura. Tämä oli ensimmäinen kertamme täällä ja vitsit kuinka kiva paikka tämä oli. Yhdellä lipulla sai olla täällä kolme tuntia ja kiipeillä vapaasti joka puolella ja tuo kolme tuntia riitti kyllä ihan hyvin, sillä aika raskasta tämä homma oli. Lapsille oli tietenkin omat tasonsa ja aluksi menimme kaikki yhdessä tällä tasolla, ja vaikka tämä oli suht helppo niin silti oli tosi hauskaa. Kokeilimme vielä lopuksi tätä vaikeinta tasoa ja ei hitsin, kun se olikin korkealla ja vähän tuli siinä vaiheessa huono olo ja ikävä äitiä :D.   

Viimeisenä päivänä menimme käymään yhdellä beach clubilla ja vaikka aluksi tuntui siltä, että olisin kaivannut vaan rauhallista tekemistä tähän päivään enkä niinkään halunnut lähteä päivä bileisiin. Mieleni muuttui heti kun pääsimme paikan päälle. Olin ensimmäistä kertaa tällä kyseisellä beach clubilla ja siellä oli kyllä kunnon meininki! Danielin työkavereilla oli yhteinen sänky varattuna ja liityimmekin heidän joukkoonsa. Olin vähän varautunut siihen, että taas ollaan minä + pojat, mutta onneksi siellä oli toinenkin yksinäinen tyttöystävä ja meillä klikkkasi kyllä saman tien, vietimme niin kivan päivän tanssien hyvän musiikin tahtiin hyvässä porukassa. Vitsit kun tällaisia paikkoja saataisiin myös Suomeen, muuta meidän säämme ei taida ihan mahdollista tätä.  

Vielä pitäisi kuukausi jaksaa odottaa kesälomaa ja sitä, että pääsen nauttimaan Marbellasta täysin rinnoin. Olen päättänyt ostaa itselleni sieltä SUP laudan nyt seuraavalla kerralla, kun sinne menen, sillä Danin asunto on ihan meren rannassa ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa aamut, kuin lähteä merelle treenaamaan. Pakko sanoa, että joka kerta kun käyn Marbellassa, tulee aina kovempi halu muuttaa takaisin. Tämä paikka tuntuu vaan niin paljon kodilta.  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply