Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tervetuloa mun mukaan!

Pitkään on jo haaveiltu oman blogin aloittamisesta, mutta ajankohta ei ole välttämättä ollut oikea. Nuorempana kirjoittelin lifestyle -blogia useamman vuoden ja tykkäsin siitä hirmusesti. Suomessa asuessa on ollut muuta hommaa, joten blogin perustaminen ei oo tuntunut vielä oikealta. Mietin myös, että mun elämässä ei varsinaisesti tapahdu mitään niin jännittävää, että jaksaisin siitä päivät pitkät kirjotella blogiin ja jos se ei mua kiinnosta ja innosta, niin ei se kyllä muitakaan siinä kohtaa kiinnosta.

Viime vuoden lopulla kun muutto ulkomaille alkoi lähestyä, niin aloin ajatella taas blogin kirjoittamista. Vähän niinkuin päiväkirjana itselle, jota voi sitten myöhemmin lukea ja muistella. Muutama päivä sitten päätin, että olen tarpeeksi jahkaillut ja miettinyt ja nyt blogi pystyyn. Näin sai siis alkunsa Janinan matkassa -blogi.

Mistä mä sitten aion kirjottaa? Se on toki mulle itsellenikin vielä vähän auki, toki siis matkustamiseen liittyen suurimmaksi osaksi. Suunnitelmana on kirjoittaa matkajuttuja, omia haaveita ja höystettynä hieman arjella.

Kuka täällä oikein kirjoittelee? Ensiviikolla täytän 25, mutta luokittelen itseni jo 25-vuotiaaksi maailmanmatkaajaksi, joka asustelee tällä hetkellä Turkin Alanyassa. Lähdin vuoden alussa Suomesta Kyproksen Limassoliin töihin, mutta Turkki ja Alanya on aina ollut mulle lähellä sydäntä ja siksi päätin matkata tänne muutaman kuukauden Kyproksella olon jälkeen.

Valmistuin joulukuussa 2020 sairaanhoitajaksi, ja hoitoalan töitä on toki tehty opintojen aikana, mutta tällä hetkellä ulkomaille lähtö tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta ja ehkä täälläkin vielä tulevaisuudessa niitä hoitoalan töitä voi tehdä. Tällä hetkellä kuitenkin Turkissakin on se tilanne, että hoitajalta vaaditaan paikallista kieltä, ja se ei minulla vielä kovin vahva ole. Toki ymmärrän paljon, kun tiedän yksittäisiä sanoja, mutta kommunikointiin ei vielä riitä rahkeet.

Tervetuloa siis seuraamaan Janinan matkassa -blogiani.

Seuraa blogiani facebookissa @Janinan matkassa tai bloglovinissa.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply