Janin ja Angelikan käsikirja maailmanvalloitukseen

Olemme pariskunta, joka todella nauttii matkustelusta. Reissuillamme suuntaamme aina vesistön ääreen etsien hyviä snorklauspaikkoja. Noustumamme vedestä vietämme reissumme nähtävyyksien , basaarien ja yöelämän parissa.  Vaikka koemme olevamme kelpo turisteja, emme kuitenkaan jostain syystä malta olla paikallamme vaan teemme omatoimiretkiä, syväsukelluksia pois mukavuusalueeltamme etsien uusia elämyksiä, paikkoja ja kokemuksia – jotain jännittävää – jotain jolla matkasta saa sen pienen lisämausteen. Se kokemus, joka paikan päällä tuntui ehkä joskus epämiellyttävältä, pelottavalta tai olevan ”vähän liikaa”, onkin juuri se muisto joka säilyy matkasta kultaisimpana.

Matkoillamme olemme useaan otteeseen jääneet kaipamaan keinoa kertoa seuraaville matkaajille vinkkejä asioista, joita matkoilllamme löydämme. Tämä on yksi blogimme tarkoitus : jakaa riittävän tarkkaa ja hyödyllistä tietoa vaipumatta kuitenkaan matkaoppaaksi.

Toisaalta blogikirjoituksemme ovat itsekkäistä lähtökohdista kirjoitettuja matkakertomuksia,  kertomuksia siitä minkälaisia reissuja ja retkiä olemme tehneet, mitä olemme niillä nähneet ja miten me olemme maailman kokeneet.

 

Tahdotko valloittaa tämän maailman kanssani kaupunki kerrallaan ?

Kaikkiin siltoihin jätetään riippulukko meidän nimikirjaimin

ja vasta maailman reunalla,

niillä valkoisilla rannoilla,

me pysähdytään…

1 Comment

Leave a Reply