DSC04175 (1)
DSC04175 (1)

Olen kaikkiruokainen matkailun suhteen, matka alkaa kun laitan kotioven kiinni, eikä koskaan voi tietää miten päivä päättyy.

Yleinen

Dragon Hill Spa

By on tiistai, heinäkuu 10, 2018

Sadepäivä oli hyvä viettää korealaisessa kylpylässä, ja vaikka kattoterassit ja ulkoaltaat jäivätkin sateen takia väliin, koettavaa riitti silti aivan riittävästi yhdeksi kylpyläkäynniksi. Lippu kylpylään maksoi noin kymmenen euroa ja sillä sai oleilla siellä vaikka koko päivän, tai ainakin kuvittelin niin, paikassahan ei ole juurikaan kukaan puhu englantia. Piti katsoa vain miten muut menee ja kyllä joku tulee sanomaan jos poikkeaa kaavasta, niinkuin minulle kävi kun yritin mennä yhteisalueelle pelkkään pyyhkeeseen kietoutuneena.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kylpylään tullessa saa shortsi-puseroasun, joka päällä liikutaan yhteisalueella ja miesten ja naisten omilla kylpyläalueilla saa olla vain alasti. Uimapukua ei tarvita muuhun kuin yhteisalueen ulkoaltaalla uidessa.

Naisten kylpyläalueelta löytyy erilaisia altaita, joiden lämpötilat vaihtelee + 20 ja reilun + 40 asteen välillä. Niissä voi nauttia erilaisista virtauksista ja joihinkin vesiin on lisätty  erilaisia ”mausteita” . Kylpylä näyttää muutoin ihan perinteiseltä, mutta minä poistaisin sieltä kyllä pari vilkkuvaa neonvaloa ja telkkarit.

Mielenkiintoista paikassa ovat myös saunat, ne ovat yhteisalueella ja niihin mennään shortsiasu päällä. Saunoissa ei ole lauteita, vaan niissä makoillaan lattialla ja nautitaan jadehöyryistä ja mentalsaunassa mietitään syvällisiä. Useimmat oikeasti nukkuvat näissä päikkäreitä, vaikka päikkäreitä varten on kyllä useita omiakin tiloja. Harmillisesti minä en malttanut torkahtaa, mutta monet muut kyllä malttoivat ja nukkuivat niin makoisan näköisesti huiveihinsa kääriytyneinä, myssyt päässä.

Sleeping room

Yleisissä tiloissa lepäilyä

TAGS

tiistai, heinäkuu 10, 2018

RELATED POSTS
Korealaiset vessat

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Kahvilakulttuuri Koreassa

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Korealainen ruoka

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Kauneusbisnes Koreassa

tiistai, heinäkuu 10, 2018

DMZ eli etelä- ja pohjois-Korean välinen rajavyöhyke

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Viron kartanokierros osa 4

keskiviikko, toukokuu 30, 2018

Viron kartanokierros osa 3

keskiviikko, toukokuu 30, 2018

Viron kartanokierros osa 2

tiistai, toukokuu 29, 2018

Viron kartanokierros osa 1 (24-27.5.2018)

maanantai, toukokuu 28, 2018

LEAVE A COMMENT