Suomen suurin matkablogiyhteisö

Miksi Guadeloupe?

Seuraava reissu häämöttää muutaman päivän päästä ja kohteena on Guadeloupe Karibialla. Exciting! Kukapas sitä syitä matkustelulle tarvisi, mutta ajattelin listata muutaman syyn, miksi Guadeloupe valikoitui meidän reissukohteeksi.

Jos katsotaan kaukomaiden reissuhistoriaani, olen matkustellut lähinnä Aasian maissa. Viimeisin reissuni pidemmälle länteen taitaa sekin olla jo kymmenen vuoden takainen Brasilian matka. Kun syksyn pimeys alkoi auttamattomasti painaa päälle ja Facebookista eteen tupsahti Lentodiilien tarjous Karibialle, siihen oli pakko tarttua. Samassa tarjouksessa oli myös Martiniquen lennot ja aikani googlailtua huomasin, että molemmat ovat hyvin samankaltaisia paikkoja, joskin kummallekin löytyi omat faninsa. Guadeloupen lennot saatiin paremmin sopimaan omiin reissupäiviin, joten päädyimme siihen.

Haimme kohteelta lämpöä (ja valoa!) talven keskelle sekä monipuolista tekemistä. En ole mikään rannalla löhöilijä, mutta toisaalta pelkkä kaupunkilomakaan ei tällä kertaa houkutellut. Guadeloupe tuntuu yhdistävän hyvin sekä rannat että aktiviteetit! Tällä hetkellä reissun to do -listalla on palmujen alla löhöilyä hyvän kirjan kera, rommitislaamolla vierailu, tulivuorelle kiipeämistä (La Grande Soufrière) ja paikalliseen ruokakulttuuriin tutustumista. Sounds good to me!

kuva:airfrance.fr

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenni 24.1.2018 at 09:33

    Ai että! Itsekin olen matkustellut lähinnä Aasiassa, mutta Karibia kyllä houkuttelisi. Ainut tekijä, mikä on estänyt minua matkustamasta tuonne on hintataso. Sehän on Karibialla ”hieman” korkeampi kuinAasiassa 😀 Tällä hetkellä haaveilen Kuubasta.

    • Reply itsonmylist 6.2.2018 at 18:25

      Palasin juuri Guadeloupelta ja oli kyllä ihana paikka, tosi monipuolisesti löytyi tekemistä: rantaa ja vaelluskohteita 🙂 Ainoana miinuksena tosiaan tuo hintataso, tuppasi olemaan suurimmaksi osaksi Suomen tasoa. Rommi oli kuitenkin paikallistuotteena halpaa 😀 Suosittelen kyllä Karibian kohteena ehdottomasti!

    Leave a Reply