Suomen suurin matkablogiyhteisö

”I’m choosing me. I’m choosing Henna. And right now, Henna is travelling. Now you can travel with me, or you can get off my blog. I’m fine travelling alone.”

Uusi vuosi. Unelmamatka. Uuden sivun kääntäminen.

Pakkaan tässä juuri muuttolaatikoita ja yritän kuumeisesti miettiä, mitä otan mukaani. Tarkoituksena olisi ottaa 15 kiloa rinkkaan ja sitä pitäisi pystyä kutsumaan sen hetkiseksi elämäksi.

Tiedät, kuinka naisen käsilaukusta löytyy aina naisen koko elämä. Noh nyt se koko elämä vaatteita myöten pitäisi saada 15 kiloon. Siinä vasta pulma. En muutenkaan pidä pakkaamisesta.

I’m choosing me on blogini ja matkakaverini. En oikein osaa kertoa sinulle, mitä tältä blogilta voi odottaa. Todennäköisesti tämä muuttuu matkan aikana kuten varmasti minäkin.

Kuvitelmissani haluaisin, että  I’m choosing meon paikka, josta saa vinkkejä matkustamiseen, rohkeutta elää omannäköistä elämää ja ehkä myös sana inspiraatio elää kuvitelmissani.

Elämäni yksi suurimpia haaveita oli lähteä Working and Holiday –viisumilla Australiaan. Aina tuli jotain minun ja unelmani tielle.

Opiskelin, tein töitä, olin vaihdossa, olin lähdössä vaihtoon, raha, ei ollut matkakaveria, tein lisää töitä, unelma unohtui. Tämä lista on loputtoman pitkä.

Loppujen lopuksi se taisi olla niin, että ei ollut tarpeeksi suurta paloa. Ei ollut sitä suurta kuumetta, joka olisi saanut minut tarttumaan tuumasta toimeen. Sitä paloa, joka ajaa tekemään sen päätöksen, että lähtee. Lähteminen ei ole helppoa. Nyt aika on ajanut ohi. Viisumin saa 30 -vuotiaaksi asti, minä olen 33 vuotta.

Unelmat ja haaveet muuttuvat. Ihminenkin muuttuu. Pari vuotta sitten tuttu haave lähtemisestä alkoi nostaa päätään. Tällä kertaa kuuntelen sitä. Tällä kertaa en anna unelman mennä ohi. Tällä kertaa valitsen toisin.

Menolento Bangkokiin 5.3.2019.  Ei paluulentoa.

Tervetuloa mukaan unelmamatkalleni. Olisin iloinen, jos haluaisit matkustaa kanssani.

”I’m choosing me. I’m choosing Olivia. And right now, Olivia is dancing. Now you can dance with me, or you can get off my dance floor. I’m fine dancing alone.”
Olivia Pope, Scandal.

Suomi 10.2.2019

Henna