Päivien asu

Minua osoiteltiin painokkaasti. En saanut mennä Angkor Watin temppeliin mekossani, vaan tarvitsisin lisävaatetta. Olin tietoinen asiasta, mutta koska olin kävellyt temppeleille, niin en halunnut pukeutua pitkiin vaatteisiin. Päivän lämpötilaa pystyi verrata saunaan.

Joten suuntasin kaupoille. Minulla ei ollut aavistustakaan, mikä on huivin markkinahinta. Tilanne oli tullut niin nopeasti vastaan. Ei auttanut. Tinkaaminen alkoi. Puolin ja toisin heiteltiin summia. Loppujen lopuksi ostin kaksi huivia – isomman ja pienemmän.   

Osoitin kameraani kahdelle tytölle. He olivat matkalla koulusta kotiin. Meitä kaikkia nauratti. Olin minuuttia aiemmin saanut päähäni, että nyt kuvataan päivän asu blogiin. Minun tapauksessani päivien joskus jopa viikkojen asu.

Saarilla ja pienissä kylissä kaivan rinkasta lempivaatteeni – huivin. Rakastan isoa huiviani. Teen siitä mekon. Niin helppoa. Bikinit ja huivi. Ne päällä sitten pyörin maalaismaisemissa ja meren rannalla.

Joskus tilanne pääsee niin pitkälle, että en raaskisi laittaa huivia pesuun, koska joudun olemaan yhden päivän ilman. Pyykkipäivät ovat osuneet aina joko saarille tai maalaiskyliin.

Blogin ensimmäiset asukuvat. Voidaan todeta, että oli vähän pallo hukassa sekä mallilla että assistentilla. Rajaushommiin piti alkaa, että saadaan koko asu edes näkyviin. Saatika että olisin kerjennyt kohentaa asua  tai olemustani.Yksi parhaita muistojani Muang Ngoista, jossa vietin viisi yötä.

Kun on yksin matkalla, niin harvoin tulee itse oltua kuvissa. Voisihan sitä pyytää toista turistia ottamaan kuvan. Jotenkin tunnen itseni silloin kömpelöksi, eikä tilanne ole kovinkaan luonnollinen, kun pitäisi poseerata tuntemattoman ihmisen edessä.

Kuitenkin tästä on hyvä jatkaa valloittamista muodin maailmassa. Siitä on joskus ennenkin ollut puhetta, että en juurikaan perusta shoppailusta. Silti olen harkinnut ostavani lisää huiveja. Niin ihastunut olen helppoakin helpompaan asuun.

Kotitehtävä. Laita lempivaatteesi päälle viikon alkaessa.
Päivän kysymys. Oletko pyykinpesijä vai todellinen pyykkivuoren välttelijä?

Ajastettu postaus. Nyt reissataan.

Henna

Seuraa matkaani.
Instagram: imchoosinghenna
Blogit.fi & Bloglovin

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Mari maanantai, toukokuu 20, 2019 at 23:15

    ihana asu 😘

    • Reply Henna tiistai, toukokuu 21, 2019 at 13:40

      Kiitos Mari! <3 Ihan mun juttu – helppoa ja mukavaa. 🙂 Tiedä, minkälainen shoppailija musta vielä kuoriutuu. 😀

    Leave a Reply