Tunnustus – hyttysmyrkky

Tiedätkö, mikä tämä kuvassa oleva puteli on? Tämä on hyttysmyrkky, jota on raahattu Suomesta asti mukana. Ostettu HalpaHallista. Tämän vuoksi rinkkani laitettiin lentokoneeseen erikoistavarahihnan kautta.

Arvaa, mitä tässä toisessa kuvassa on! Nämä ovat kyseisen blogin kirjoittajan jalat. Ne eivät ole koskaan olleet pedikyyrissä, kynsilakkaa kynsissä ei ole ollut vuosikymmeniin. Näillä jaloilla on kävelty viimeinen kuukausi avojaloin.

Näihin jalkoihin ei myöskään ole laitettu hyttysmyrkkyä. Ei kertaakaan. Tässä on tulos. Et ehkä halunnut nähdä tätä kuvaa, mutta jos tunnustaa, niin pitää esittää todistusaineistoakin.

Ensimmäisen illan jälkeen Koh Rongissa jalkani olivat syöty lattiasta kattoon. Ne olivat ihan punaisilla läikillä. En ollut tuntenut mitään. Kaikki oli käynyt hyvin salamyhkäisesti ja aamulla heräsin kutinaan.

Teen tästä julkista, jotta en koskaan enää unohtaisi laittaa hyttysmyrkkyä iltaisin. Se, että kutina ei ole kovin kivaa, niin hyttyset ovat viheliäisiä. Hyttyset levittävät kaikkia ”kivoja” tauteja. Rokotuksilla ja lääkkeillä on valmistauduttu. Kaikkeen ei kuitenkaan voinut valmistautua etukäteen. Piti vain pitää huolta ennaltaehkäisystä hyttysmyrkyn turvin. Ei onnistunut ainakaan ensimmäisenä iltana.

Jatkossa viisaampia. Tämmöinen ostettiin terassille, niin ei tarvitse koko ajan käyttää sprayta.

Kotitehtävä. Ole kanssani jatkossa viisaampi asioiden suhteen.

Päivän kysymys.  Osaatko ennaltaehkäistä asioita?

Koh Rong 9.4.2019

Henna

Instagram: imchoosinghenna
Blogit.fi
Bloglovin

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply