Olisiko kannattanut suunnitella?

Kun lähdin 5.3.2019 unelmamatkalleni, niin takki ei vaan jäänyt auki. Se jäi kokonaan Suomeen. Tarkoittaen, että olen avoin kaikille kohteille ja suunnitelmien muutoksille. Minulla on vain aikaa. Ei tarvitsisi lennellä ajan säästämiseksi.

Olin ostanut menolipun Bangkokiin, koska bongasin kerran hyvän lennon.

Kerroin siitä ystävälleni teekupin ääressä. Hän totesi sivulauseessa, miksi et osta sitä. Aivan, miksipäs en ostaisi sitä. Lähdin kotiin. Satoi kaatamalla vettä. Olin ihan litimärkä aka uitettu koira. Silti olin nauranut ääneen koko kotimatkan. Tunsin eläväni enemmän kuin pitkiin aikoihin. Visa vingahti seuraavana aamuna.

Lähtöpäivä läheni. Sain kysymyksiä suunnitelmistani. Niin, en ollut juurikaan suunnitellut. En oikeastaan ollenkaan. Minä vain lähdin. Ei ollut mitään must see -kohteita. Enkä usko siihenkään, että mahdollisimman paljon pitäisi nähdä kerralla. Totta kai minulla on raakaversio. Mutta on tässä aamupalan aikana tullut googlailtua seuraavaa kohdetta.

Minulla on tapana matkoillani katsoa ihan vain televisiotakin. Espanjassa katsoin mielenkiintoisen luontodokumentin, joka kertoi susista. Los Angelesissa makasin yhden päivän sängyssä ja mutustelin sipsejä. Katsoin niitä talo-ohjelmia, joissa remontoidaan talo asukkaille. Sen jälkeen asukkaat saavat valita uuden tai vanhan talon väliltä. Olin viisi päivää Losissa Kalifornian road-tripillä, joku ei ehkä olisi ”hukannut” päivää makaamalla sängyssä, mutta minulle se sopi erinomaisesti. Sipsit maistuivat.

Joten suunnitelmana oli pitää suunnitelmat auki.

Kerron tämän sen vuoksi, koska nyt näyttää siltä, että saavuttuani Koh Mookille 15 päivää sitten. Yllätys! Olen vieläkin täällä. Jämähdin saarelle, jonka näkisi helposti alle viikossa, nopea reppureissaaja olisi ollut täällä kolme päivää. Joku vain kaksi.

Pitäisi varmaan tulevaisuudessa huomioida tämä viisumiasioissa? Tämä taitoni jämähtää.

Viisumiasioita on katsottu etukäteen.

Aurinko nousee.

Kotitehtävä. Pidä takki vielä kiinni.

Päivän kysymys. Ostatko spontaanisti lentoja?

Koh Mook 24.3.2019

Henna

Instagram: imchoosinghenna
Blogit.fi
Bloglovin

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply