Suomen suurin matkablogiyhteisö

Dada – täällä on ihmisen hyvä olla

Menen hakemaan vessapaperia vessasta ja kiljaisen. Iso etana liukuu vessapaperirullan päälle. En ymmärrä, mistä se siihen tuli. En tiedä, kumpi loppujen lopuksi säikähti enemmän – minä vai etana.

Sisiliskoihin olin jo tottunut. Kävin yhtä dramaattisen tilanteen läpi ensimmäisen kerran suihkussa, kun sisilisko livahti varpaideni ohitse.

Silloin kävi mielessä, olisiko matkabudjetissani varaa nostaa majoituksen tasoa. En kuitenkaan ollut siihen valmis, koska pidin majapaikastani. Eikö olekin söpö?

Muutenkin olen viehättynyt budjettimatkailusta. Hommassa on oma tunnelmansa. Ei se pieni sisiliskokaan enää seuraavalla kerralla haitannut. Eikä niitä alvariinsa vipeltele täällä. Etanoita en ole sen koommin nähnyt.

Majapaikkani on Koh Mook Garden ”Dada”. Täällä on ihmisen hyvä olla.

Tämä pieni tyttö asuu täällä.

Muistatko Frendit? Yksi lempisarjoistani. Joey ja Chandler hankkivat tipun ja ankan. Tipusta kasvoi kukko.

Soppahan niistä linnuista syntyi. Varsinkaan Rachel ei ollut aamuihminen. Tilanne päätyi haasteen kautta muuttoihin. Rachel ja Monica hävisivät asuntonsa J:lle ja C:lle. Vieläkin nauran sille kohtaukselle, kun C ja J liukuvat uuteen asuntoonsa koiran selässä.

Suomessa Frendien kukkoa voisi verrata lumiauroihin. Kun heräsin niihin, niin koko päivän kiristi vannetta. Talven edetessä niihinkin tottui.

Herään kukonlaulun aikaan. Yksi päivä selvitin kukon mysteerin. Resortin vieressä on paikka, jossa kukot ja kanat juoksentelevat vapaana.

Yhtenä yönä epäilin, että kukko oli kääntänyt kelloa. Heräsin 4:25. Silloin tuntui, että paratiisissa on ongelmia. Ongelman nimi on kukko tai voisi jopa käyttää monikkoa kukot. Nukahdin uudestaan ja ongelma oli poistunut. Voiko kukkoihin tottua?

Suosittelen paikkaa lämpimästi. Täällä on sekä pariskuntia että lapsiperheitä. Pari matkustajaa on ollut myös yksin matkalla. Minun bungalow on budjettimatkailijan. Kuulin huhuja, että muissa on jopa jääkaappi.

Resortin pitäjä on vanhempi thaimaalainen nainen Dada. Minusta on tullut hänen suojattinsa. Yksi päivä hän toi minulle thaimaalaista jälkiruokaa, kun hengailin yksikseni täällä.

En raaski lähteä täältä. Onko pakko?

Kotitehtävä. Eikö kohta ole kellojen kääntämisen aika? Muista tehdä se.

Päivän kysymys. Mikä saa sinut kiljaisemaan dramaattisesti? Ampiaiset,hämähäkit, sisiliskot?

Minä olen kerran yksiössäni majoittautunut vessaan, kun ampiainen tuli vieraisille. Rohkastuin kuitenkin kohtaamaan tilanteen ja selvisin voittajana.

Koh Mook 18.3.2019

Henna

Instagram: imchoosinghenna
Blogit.fi
Bloglovin

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply