Bangkok- Turistin silmin

Heräsin huonosti nukutun yön jälkeen myöhässä. Olin edellisenä päivänä kirjoittanut respassa lapulle, missä aamupala sijaitsee.

Voit kuvitella hämmästykseni, kun hissin suurin numero oli viisi. Missä sijaitsee kerros 12? Kyselyiden jälkeen selvisi, että kerros 12 sijaitsee viereisessä rakennuksessa.

Minun majapaikkani on hostelli, mutta vieressä on hotelli. Sain hostellissa hotelliaamupalan. Mikä tuuri! Veti vertoja Suomen vastaaville. En laskenut croisanttien enkä tuoreiden hedelmien määrää.

Koska edellisenä päivänä olin nukkunut jopa kahdet päiväunet, niin tänään päätin vältellä sänkyä ja lähteä kävellen keskustaan.

Jaksan koko ajan ihmetellä tätä liikennettä. En tiedä, pääsisinkö ollenkaan ylittämään tietä ilman paikallisia. Lyöttäydyn aina heidän seuraansa. Jos Suomessa jaksetaan valittaa siitä, kuinka autot eivät anna tietä kävelijöille. Noh täällä on sama ongelma.

Hurjinta on se, kuinka tuolla autojen seassa perheet ajavat skootterilla ilman kypäriä. Vanhemmat ja kaksi lasta oli eniten, mitä näin skootterin selässä. Toiset alkavat ruuhkassa pestä auton ikkunoita.

Kiertelin keskustassa ja oli suuren maailman meininkiä. Isoja ostoskeskuksia. Niin isoja, että en jaksanut alkaa edes etsiä niitä flip flopeja tai rantahattua.

En ollut ikinä nähnyt vastaavaa, että ostoskeskukseen mentäessä käveltiin metallinpaljastimen läpi.

Kävin lisäksi juna-asemalla ostamassa lipun. Ensimmäiseksi virkailija kysyi passia. Ei sitä tietenkään ollut mukana. Identiteettini oli turvassa lukkojen takana. Kun vastasin kieltävästi kysymykseen, niin eipä tuo haitannut. Virkailija käänsi tietokoneen minua kohti ja käski kirjoittaa. Huomenna jatketaan matkaa kohti Trangia.

Kotitehtävä. Pidä kypärää.

Päivän kysymys. Oletko aiemmin nähnyt, että ostoskeskukseen pitää kävellä metallinpaljastimen läpi?

Voi se olla aika yleistäkin, en juuri kiertele ostoskeskuksia.

Saa nähdä, minkälainen internet connection on seuraavassa paikassa.

Bangkok 7.3.2019

Henna

Instagram: imchoosinghenna
Blogit.fi
Bloglovin

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kirsi torstai, maaliskuu 7, 2019 at 15:47

    Oli pakko googlettaa minkä näköistä sun seuraavassa kohteessa on 😉. OMG mitä rantoja ☀️🌴. Nauti 👍

    • Reply Henna perjantai, maaliskuu 8, 2019 at 05:19

      Nyt mennään tarkistamaan, vastaako Google todellisuutta. 😀 Toivon niin. 🙂 Ai että! Kyllä nautin. 🙂 Nyt päiväksi pyörimään rinkan kanssa ennen junaan hyppäämistä.

    Leave a Reply