12 tuntia myöhemmin Bangkokissa

Niin siinä sitten kävi, että lento oli myöhässä tunnin ja viimeinen etappi kesti 12 tuntia. Katsoin leffan, sarjoja ja nukuin. Viimeistään lennon aikana tuli tajuttua, että Suomen ovet suljettiin hetkeksi.

Sain leiman passiini ja nyt voin virallisesti olla 30 päivää Thaimaassa. Tarkoituksena ei ole jättää viime tippaan poistumista, vaan hyvissä ajoin ennen viimeistä päivää ottaa juna tai bussi naapurimaahan.

Olin unohtanut, kuinka kuuma Thaimaassa on. Oikein kuvittelin, että pitkä mekko oli hyvä valinta Thaimaan päähän. Miten saatoin unohtaa, että täällä on näin kuuman kosteaa? Kultaako aika muistot?

Siitä on nyt kuusi vuotta, kun viimeksi tulin Thaimaan kamaralle. Tuntuu, että siitä olisi jo iäisyys, niin paljon on tapahtunut. Ihan eri ihminen tällä kertaa laskeutui Bangkokiin. Tällä kertaa teemana on eat, pray, love.

Sitten jonotin vessaan. Halusin vaihtaa jotain pikkuisen järkevämpää päälleni. Rinkka oli muka pakattu hyvin. Olin harjoitellut ja ostanut pakkauspusseja estämään rinkan räjähdystä. Silti tilanne ei ollut toivotunlainen ja räjähdyshän siitä tuli. Nauroin jo omalle sähellykselleni.

Ensimmäiseksi punnitsin vaihtoehtoja. Taksi vai julkinen liikenne. Raha ratkaisi. Ei muuta kuin kartta käteen ja seuraamaan junan kuvia. Joskus voidaan puhua olemattomasta suuntavaistostani.

Olen vuosikausia ollut VR:n vakiokasvo ja matkustanut junalla. Vasta viime vuosina kokeilin Onnibussia. Olinkin fiksautunut ajatukseen junailusta. Junailusta Aasiassa. Päätinkin suunnata juna-aseman suuntaan.

Otin pariksi päiväksi hostellin juna-aseman vierestä. Instagramin puolella kerroinkin parin päivän tavoitteet. Ne ovat flip flopien sekä rantahatun osto. Unohdin mainita, että listaan kuuluu myös seuraavan kohteen valitseminen ja selvittäminen sekä jetlagin poisnukkuminen.

Junien aikataulut on jo haettu iltalukemiseksi.

Kotitehtävä. Lue illalla kirjaa.

Päivän kysymys. Oliko kiva hiihtoloma?

Bangkok 6.3.2019

Henna

Instagram: imchoosinghenna
Blogit.fi
Bloglovin

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Anni torstai, maaliskuu 7, 2019 at 05:41

  Hyvä että oot päässy perille ensimmäiseen kohteeseen! Nauti auringosta ja lepää, täällä Haapajärvellä ei paljon hellehattuja nyt tarvita 🙈

  • Reply Henna torstai, maaliskuu 7, 2019 at 15:34

   Täällä ollaan. 🙂 On kyllä melkoinen kontrasti Suomen säähän. Reissaajan päähineet ovat enempi Suomen keleihin. Mulla on mukana kaksi pipoa ja lippis. Mikä meni vikaan? 🙂 Eikä edelleenkään hellehattua. Teen varmaan erillisen postauksen hatusta, kun saan sen ostettua. Kerro terveisiä Haapajärvellä!

 • Reply Katja H torstai, maaliskuu 7, 2019 at 13:15

  Piäppä huoli ihtestäs <3

  • Reply Henna torstai, maaliskuu 7, 2019 at 15:35

   Pidän. Tekin. <3

  Leave a Reply