Suomen suurin matkablogiyhteisö

Somettajan matkassa – nyt rytisee ja paukkuu

Olen palannut sosiaaliseen mediaan niin vauhdilla, että en itsekään ole pysynyt perässä. Koska blogini on saanut niin paljon huomiotani, niin koko Instagram on ihan heitteillä.

Kirjauduin Instagramiin päivää ennen blogini perustamista ystäväni avustuksella. Hän oli vihjaillut minulle suoraan jo vuosia asiasta. Kuitenkin vaati vuosien sulattelun, että tein tämän maata mullistavan loikan.

Ensitöikseni etsin seurattavakseni Mikael Forssellin – jalkapalloilijan. Saatat kohottaa kulmiasi. Olen joskus ehkä jossain Iltalehden jutussa törmännyt kyseisen jalkapalloilijan videoihin. Kunnon elämänmakuista menoa. Päätin, että häntä alan seurata, jos joskus puhelimessani on Instagram. Muuten en välitä jalkapallosta ollenkaan.

Tervetuloa seuraamaan matkaani myös Instagramiin. Minut löytää nimellä imchoosinghenna. Älä säikähdä, vaikka siellä ei ole yhtään julkaisua. Niitä alkaa kyllä tulla. Lupaan sen.

Tässä se nyt on – minun matkablogini. Jännittävää! Matkakin alkaa ensi viikolla. Sekin alkaa jännittää. Tänään saavuin Helsinkiin ja huomenna huilataan. Kerran vielä voisi purkaa ja pakata rinkan harjoituksen vuoksi.

Terveisiä Helsingistä!

Kotitehtävä. Seuraa Instagramissa vietettyä aikaa ja säännöstele.

Päivän kysymys. Pidätkö jalkapallosta?

Helsinki 3.3.2019

Henna

Instagram: imchoosinghenna
Blogit.fi
Bloglovin

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply