Camping in Cape Cleveland

Tässä kuvia Cape Clevelandistä jossa ollaan oltu telttailemassa kahtena viikonloppuna. Salmon Creek camping -alueelle ajetaan rantaa pitkin joten sinne pääsee vain nelivedolla. Paikka sijaitsee noin puolen tunnin ajmatkan päässä Townsvillestä etelään.

^ Santeri alentaa painetta renkaista ettei jäädä hiekkaan jumiin.

Viimeksi ollaan ajeltu rannalla Fraser Islandilla, siellä oli ehkä hieman vaikeammat ajo-olosuhteet kun hiekka oli paljon pehmeämpää, täällä pärjättiin hyvin. Ihmisiä oli jonkun verran viikonlopun vietossa täällä mutta silti oli tosi rauhallista ja hiljaista.

Me löydettiin täydellinen teltta-paikka, oltiin lähellä merta ja lähellä pientä jokea joka virtaa mereen.

Auringon laskun aikaan kun käveltiin rannalla, löydettiin rantavedestä kuollut hai!

Meillä oli onkivehkeet mukana mutta ei kovinkaan paljon kalaonnea. Ne vähät kalat mitä saatiin laitettiin syöteiksi katiskaan, kun koitettiin napata myös rapuja!

Herättiin tosi aikaisin myös katsomaan auringonnousua rannalle mutta hyvä ettei nukahdettu siinä katsellessa, oli hienoa kyllä 😀

^ Santeri viemässä katiskaa

Saatiin monta mutarapua ja yksi sininen rapu, ei vielä silloin tiedetty mikä se oli niin ei otettu sitä. Pari mutarapua piti myös päästää pois koska ne eivät olleet tarpeeksi isoja ja naaraita ei saa ottaa. Kahdesta ravusta sitten kokkailtiin ruokaa kotona.

 

Previous Post

1 Comment

  • Reply Eija torstai, elokuu 23, 2018 at 20:21

    Ja taas suht hienoa maisemaa, kateudesta sinisenä : ) (mikä se sininen rapu sit on?)

  • Leave a Reply