Day Trip to Paluma

Tästä reissusta on jo melkein kuukausi mutta viimein sain kuvia siirrettyä tännekkin. Tehtiin siis päiväreissu Palumaan. Paluma on pienen pieni kylä noin 70km Townsvillestä, ja sinne pitää ajaa mutkikasta vuristotietä pitkin. Wikipedian mukaan pysyviä asukkaita on 28 joten tosi pieni paikka siis kyseessä. Palumasta löytyy kuitenkin muutama hieno nähtävyys kuten Little Crystal Creek, Birthday Falls ja Paluma Dam, joten tämä on oikein hyvä päiväretkikohde. Ollaan aiemminkin käyty uimassa Little Crystal creekissä ja kahvilla Paluman ainoassa kahvilassa mutta nyt vietettiin kokonainen päivä täällä.

Koska Paluma sijaitsee vuoristossa niin siellä on vähän viileämpi ilmasto kuin Townsvillessä. Siksi ei tällä kertaa tehnyt mieli mennä uimaan (vesi on jääkylmää).

Tehtiin pari pientä kävelylenkkiä näissä maisemissa

Ajettiin lounaalle Lake Palumaan (Paluma Damiin) ja mietittiin että pitää varmaan ostaa kanootit ja tulla niiden kanssa tänne seuraavaksi, hieno paikka.

Lopuksi käytiin vielä Birthday Creek Falsseilla.

Ja mä uskaltauduin jopa uimaan!

Suunniteltiin ensin, että vietettäisiin koko viikonloppu Palumassa mutta päivä riitti hyvin näiden paikkojen kiertelyyn.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eija keskiviikko, elokuu 15, 2018 at 17:09

    Vihdoinki jotain tännekki : )
    And more.. : ) : ) : )

  • Leave a Reply