Wallaman falls & Jourama falls

Viime viikonloppuna menimme telttailemaan Wallaman Fallsseille (noin 2 tuntia Townsvillestä pohjoiseen)!

Olimme camping-alueella lauantaina iltapäivällä joten alettiin heti kokkailemaan ja laittamaan leiriä pystyyn. Ajomatka tänne ”vuorelle” oli sumuinen ja sateinen joten ei oikein edes nähty vielä mihin oltiin tultu. Vettä tuli melkein koko yön ja me oltiin tottakai unohdettu pressu kotiin mutta hyvin tuo K-martin kaikista halvin telttakin piti vettä 😀

Wallaman-vesiputous oli ihan minuutin ajomatkan päässä meidän camping-alueelta joten päästiin sinne heti aamusta. Ilmakin oli jo paljon parempi.

Wallaman Falls on tosiaan Australian korkein vesiputous! Korkeutta sillä on noin 268 metriä. Vesiputousta pääsi ihailemaan ylhäältä lookoutilta ihan parkkipaikan vierestä ja jos jaksoi vähän kävellä niin pääsi myös katsomaan putousta alhaalta päin.

Koska oltiin aamulla liikkeellä, tällä kävelyreitillä ei ollut vielä ketään muuta! Saatiin siis olla putouksillakin ihan kahdestaan. Kun tultiin takaisin ylös niin parkkipaikka oli jo ihan täynnä.

Kävely putouksille oli myös hieno, suurimmaksi osaksi sademetsää.

Noin kaksi tuntia kestäneen lenkin jälkeen söimme ja lähdimme ajamaan kotiinpäin.

Kotimatkalla pysähdyimme vielä Jourama Falsseille.

Jourama-putouksille oli lyhyt kävely ja lisäksi kävelyreitin varrella oli rockpooleja johon pääsi uimaan. Käytiin siis kuvaamassa putoukset, uitiin ja lähdettiin ajelemaan kotiin.

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply anita torstai, kesäkuu 14, 2018 at 08:25

    Taas hienoja kuvia…mielenkiintosia paikkoja.

  • Reply Eija torstai, kesäkuu 14, 2018 at 13:26

    Ja sateenkaaren pääs näyttää olevan pari kultakimpalet! ?

  • Leave a Reply