Vanhoja reissukuvia

Multa on kadonnut tosi paljon kuvia tietyltä ajalta johonkin bittiavaruuteen joten laitan tänne nyt joitain reissukuvia alkuvuodelta, jota on jäljellä, niin nämä ainakin säilyvät tallella. 🙂

1770-nimisessä pikkukylässä menimme surffitunnille. Tämä oli pohjoisin paikka itärannikolla missä voi surffata, koska pohjoisempana ei enää ollut hyviä surffiaaltoja. Täällä oli pieniä ja helppoja aaltoja jossa on hyvä opetella surffaamaan.

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen surffitunti meille. Byron Bayssa oltiin neljä tuntia kestävällä surffi”tunnilla”. Oltiin siellä ainoat jotka olivat ihan ensimmäistä kertaa surffaamassa ja aallot olivat paljon rajumpia. Hauskaa oli kyllä (ja raskasta!) mutta ensimmäiseksi kerraksi tämä ei ollut kaikista paras, siinä ei niinkään opeteltu alusta asti sitä surffaustekniikkaa vaan opettajat vaan työnsivät lautoihin vauhtia ja sai koittaa nousta seisomaan.

No mutta 1770:ssä surffitunti oli halpa ja hyvä. Asiat käytiin perusteellisesti läpi ja opeteltiin hyvin tekniikat. Minä pääsin varmaan pari kertaa seisomaan niin että pysyin pystyssä rantaan asti, muuten se oli aikamoista kaatuilua 😀 Santerilla meni vähän paremmin

^^Tämä kuva snorklailu-retkeltä Whitsundayssiltä

Mount Coolum. Ajettiin tällaisen ”vuoren” ohi ja ajateltiin, että sinne olisi kiva kiivetä. No, pysähdyttiin ja kiivettiin. Reissun päällä oli ihanaa se vapaus ja aikatauluttomuus kun sai tehdä ihan mitä haluaa ihan silloin kuin haluaa.

Nämä kuvat Rainbow Beachiltä. Tänne ajellessa nähtiin lauma villihevosia!

 

^^Reissusuihku

^^ Simpukka-museo Yeppoonissa

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eija torstai, toukokuu 17, 2018 at 17:20

    Bittiavaruus on kamala paikka, sin ku katoaa, ni ei ikinä löydä takas.. Mut ihanii kuvii taas! : )

  • Leave a Reply