Atherton Tablelands

Viime viikonloppuna lähdettiin telttailemaan! Suunnattiin Atherton Tablelandsiin, joka on alue Townsvillen ja Cairnsin välillä vähän sisämaahan päin, noin 700 metrin korkeudessa. Tablelandsiltä löytyy mm upeaa luontoa, paljon vesiputouksia ja villieläimiä.

Ihan ekana matkalla pysähdyttiin totta kai meidän lempipaikkaan eli Five Mile creekkiin uimaan.

Me tosiaan lähdettiin lauantaina liikenteeseen vasta iltapäivällä joten aika nopeasti ajettiin jo ensimmäiseen leiripaikkaamme, Murray Fallsseille. Leirintäalue oli halpa, vain 12 dollaria yöltä, alue oli iso ja tosi rauhallinen eli ihan rauhassa sai nukkua.

Aamulla sitten lähdettiin käppäilemään alueelle katsomaan vesiputouksia ja uimaan.

Tällaisissa maisemissa ajeltiin paljon:

Toinen päivä meillä meni mm eri vesiputousten kiertelemiseen.

Toinen leiripaikka oli ilmainen, tosi syrjässä pienen joen varrella.

Oltiin lähinnä luonnossa, välillä pysähdyttiin johonkin kylään kahville. Tämä alue on hyvä paikka mm puukenguruiden ja vesinokkaeläinten bongailuun mutta valitettavasti nähtiin vain yksi puukenguru kuolleena tien laidalla..

Tästä tuli nyt vain tällainen kuvapläjäys mutta tässä on kiire jo pakkailla seuraavaa reissua varten, tänään lähdemme pariksi päiväksi Magnetic Islandille!! 🙂

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply