Crystal Creek & Alligator Creek

Pari viikkoa sitten saatiin meidän campervan myytyä! Oli kyllä hieno kokemus matkustaa sillä Australiaa mutta nyt oli aika jo vaihtaa vähän näppärämpään autoon. Haluttiin neliveto, ja nopeasti löydettiinkin ihan täydellinen auto meille. Ompas taas luksusta ajaa ”normaalia” autoa 😀

Lähdettiin heti testaamaan uutta autoa päiväreissulle Crystal Creekkiin noin tunnin ajomatkan päähän Townsvillestä. Oli erikseen Little Crystal creek ja Big Crystal creek, ensin ajeltiin Litlle Crystal creekkiin joka sijaitsikin aika ylhäällä ”vuoristossa”. Tuskin oltaisi sinnekkään päästy meidän campervanilla.

Creekit ovat ihan meidän lemppari uimapaikkoja nykyään. Ei tee yhtään mieli mennä enää mereen suolaveteen, koska löytyy creekkejä niin upeista paikoista, vesi on ihanan kirkasta ja kylmää ja makeavetistä.

 

 

Little Crystal Creekin jälkeen ajeltiin Paluma-nimiseen pikkukylään kahville, käppäiltiin vähän myös sademetsässä ja ajettiin sitten vuorilta alas Big Crystal Creekkiin. Hieno oli tämäkin paikka.

Uitiin vaan ja hengattiin, päivä saatiin hyvin kulumaan:)

Big Crystal Creekin lähellä oli myös tällainen ”rock slide”-paikka jossa käytiin vaan kääntymässä, se oli ihan täynnä porukkaa.

Seuraavana päivänä ajeltiin jo ennestään tuttuun paikkaan eli Alligator Creekkiin ja yllätyttiin kun siellä oli vain kourallinen ihmisiä, viime kerralla se oli ihan täynnä. Aina kivaa kun saa nauttia luonnon hiljaisuudesta. Tällä kertaa siellä oli kyllä krokotiili-varoitus kylttejä mutta ei kuulemma pitäisi olla hengenvaarallinen krokotiili niin ei se meidän menoa haitannut 😀

Takaisintulomatkalla ajettiin vielä Mount Stuartille katselemaan maisemia. Ei mitään käsitystä kuinka korkea vuori se on mutta hienot näkymät avautuivat Townsvilleen:)

dav

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply anita torstai, huhtikuu 26, 2018 at 20:27

    No ihan mahtavaa taas…teillä on kyllä tosi kivoja uintipaikkoja!!Tekis munkin mieli sinne uimaan…..toivottavasti autonne on hyvä!!!Hyvän oloinen…

  • Leave a Reply