First year in Australia

Tasan vuosi sitten heitettiin rinkat selkään ja lennettiin tois puol palloa, Australiaan. Sen kunniaksi tein tällaisen pienen koostevideon klipeistä mitä kameroista löyty eli miltä ensimmäinen vuosi näytti. Enjoy!

Viisumit on voimassa vielä vuoden eli tänne vielä jäädään, saa nähdä mihin elämä kuljettaa tämän vuoden aikana 🙂

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Erja torstai, maaliskuu 8, 2018 at 21:12

  Moi Ilona ja Santeri!

  Kiva video ? Olen lukenut tätä teidän blogia ja nähtävissä on, että hyvin menee ja viihdytte ? Ja minun mielestä niin oikea valinta, että matka jatkuu ? Kyllä tänne kerkiää takaisin myöhemminkin, jos nyt yleensä vielä haluaa palata ? Pitäkää huolta toisistanne ja nauttikaa seikkailusta!

  Terveisin Erja

  • Reply ilonalyydia perjantai, maaliskuu 9, 2018 at 10:57

   Kiitos, nautitaan kyllä:) Ja kovasti tässä kyllä mietitään että millä viisumeilla voitaisiin jäädä tänne vielä tämän vuoden jälkeen 😀

  Leave a Reply