Ekat viikot Sydneyssä

Pari viikkoa on nyt vierähtänyt Sydneyssä ja tykätään kovasti olla täällä. Aika vilposta täälläkin on, ehkä sellainen Suomen loppukesä-syksyn alku-sää. Ekat pari päivää oltiin Glebe Foreshore Parks nimisessä paikassa josta löydettiin ilmainen parkkipaikka viikonlopuksi. Taisi olla varmaan 10 autollista reppureissaajia siellä:D Parin kilometrin päässä oli community centre jossa pääsi ilmaiseksi lämpimään suihkuun, ai että! Meidän auto on ihan hyvä kodiksi, kun ollaan reissaamassa mutta kaupungissa se ei ole kovinkaan kätevä.

No mutta viikonlopun jälkeen tultiin Bondi Beachille josta myöskin löydettiin ilmainen parkkipaikka noin 200m rannasta! Sohvasurffattiin yksi yö mutta muuten asuttiin autossa Bondilla. On ollut rantapäiviä, yhtenä päivänä käveltiin upea coastal walk Bondilta Coogee-rannalle. Ja tottakai turistipäivä Sydneyn oopperatalolla ja ympäristössä.

Muutaman muunki mielestä oli hyvä rantapäivä

 

coastal walk

 

 

 

 

 

Royal Botanical Gardens

Alettiin täältä Sydneystä myös etsimään töitä. Oikeastaan sain jo Bondilta työpaikan, hierontatöitä, 10 min päässä rannasta, töitä olisi ollut kolmena päivänä viikossa, 5 tunnin vuoroja ja olisin tienannut hyvän kokonaisen viikon palkan sillä. Liian hyvää ollakseen totta, kyllä. Samana päivänä, kun mulle luvattiin paikka, tämän naisen entinen työntekijä soitti että on tulossa takaisin kaupunkiin ja haluaisi takaisin töihin. Voitte vain arvata ottaisiko hän töihin minut vai entisen työntekijän joka on ollut hänellä vuosia 🙂 🙂 🙂 Eli mulla työnhaku jatkuu.

Santeri oli yhden päivän töissä autopurkaamolla/korjaamolla tunnin ajomatkan päässä Bondilta. Oli vähän ankea paikka niin se jäi vain yhteen päivään. No ei mennyt kauaa, kun Santeri sai jo toisen paikan, renkaiden asentamista / korjaamohommia. Tänään on hänellä ensimmäinen työpäivä. Asuttiin viikonlopun yli airbnb-kämpässä suht lähellä Santerin työpaikkaa ja meidän majoittaja pystyi tarjoamaan myös pidempiaikaista asumista täällä, joten täällä Chatswoodissa  on meidän koti nyt ainakin jonkun aikaa.

 

 

 

Royal Botanic Gardens

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eija maanantai, toukokuu 8, 2017 at 09:55

  Kivoi maisemii : )
  No mutta hyvä, että Santeri sai töitä ja löytyi majapaikkakin suht läheltä.
  Kurjaa, et ekaks luvattiin paikka ja sit peruttiin, höh. Ei muuta ku sata lasis hakemaan vaan uusii paikoi. Kävelet vaa ovelt ovel ja kyselet : ) Kyl se siit.

 • Reply anita tiistai, toukokuu 9, 2017 at 09:46

  Joo..täällä toinen äiti kiittelee maisemista ja kivoista uutisista vaikka se Ilonan eka yritys ei onnistanut niin varmasti löytyy joku toinen.Se ei ollut sulle tarkoitettu…ei kun uutta yritystä vaan…tsemppiä molemmille..täällä me seurataan teitä ja ollaan hengessä mukana!!

 • Leave a Reply