Great Ocean Road+ Melbourne

Ensinnä täytyy sanoa, että avasin ensimmäistä kertaa tän blogin tietokoneella ja kuvat näkyykin ihan pieninä joten suosittelen lukemaan kännykkällä niin näkyy kuvat isompina:D Teen kaiken kännykkällä,eli kaikki postaukset on myös kännykällä tehty, siksi kuvat näyttävät erilaisilta, sorry! Ollaan nyt jo muutama päivä oltu Sydneyssä mutta laitan tähän nyt muutaman kuvan matkan varrelta.

Ajeltiin siis Melbourneen Great Ocean Roadia pitkin. Tämä upea maisemareitti on pituudeltaan n. 240km ja varmasti suosituin road trip kohde Australiassa. Tälle road tripille olisi hyvä varata ainakin viikko, koska matkalla on niin paljon hienoa nähtävää mutta me ajoimme reitin kahdessa päivässä:D Ahdisti kylmyys ja ihmismassat (pääsiäisloma, ihmisiä järkyttävä määrä).

 

Melbournessa vietettiin pari päivää. Kierreltiin, shoppailtiin, oltiin vain.  Ja aurinko paistoi <3

Iltapäivällä mentiin Eureka toweriin (kerros 88) ja katseltiin siellä auringonlasku.

Lähdettiin pimeällä ajamaan ja etsimään yöpaikkaa, löydettiin Yarra Bend Park ja sieltä löytyikin upeat aamulenkkimaisemat.

Seuraavana päivänä käytiin vielä St Kildassa ja vielä ennen kaupungista lähtöä Ikeassa kiertelemässä ja syömässä. Sitten jatkoimmekin jo matkaa kohti Canberraa.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply