Canberra

Niin monesta paikkaa olimme kuulleet että Canberra on tylsä. Kuitenkin toinen suomalaispariskunta täällä ausseissa suositteli paikkaa joten päätimme antaa Australian pääkaupungille mahdollisuuden, se oli kuitenkin ihan matkan varrella kun Sydneyyn suunnattiin. Vietimme Canberrassa kaksi päivää. Santerin kommentti ”kyl mää jotenki tykkäsin siit, aika erikoinen”. Mun mielestä kaupunki oli sieluton. Oli kuitenkin kivat pari päivää ja nähtiin upea auringonnousu Mount Aisliella jossa yövyttiin.

 

Canberra oli syksyinen

 

Parlamenttitalo

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eija tiistai, huhtikuu 25, 2017 at 15:00

  Ihanaa, vihdoin kuvii ja tunnelmii! : ) Ja vaiks siäl onki syksyistä osittain, ni ei varmaan ainakaan sada räntäloskalumirae-sekotusta, niinku tääl! Tsemppii etiäpäin ja uusii postauksii vaan kehiin! : )

 • Reply anita torstai, huhtikuu 27, 2017 at 09:06

  Kiva on taas nähdä ja katsoa kuvia reissustanne.Hyvältä näyttää.Niin on kuitenkin eri kuin täällä Skandinaviassa.Pohjosessa lunta vielä reilusti.Vappuna ajattelin mennä hiihtämään!!!hahah.
  Nauttikaa ja ilmotelkaa taas itsestänne.

  Taas kuulin yhdestä sukulaisesta joka on viettänyt siellä vuoden….pitäkää hyvät suhteet ausseihin jatkoa ajatellen.

  Tsemppiä!

 • Leave a Reply