West Beach

Asustellaan nyt vielä torstaihin asti airbnb-kämpässä west beachillä. Tämä on omakotitalo jossa me asustellaan pienessä ulkorakennuksessa. Talossa meillä on käytössä oma kylppäri johon päästään ulkokautta, saadaan muutenkin vapaasti käyttää taloa, kokkailla keittiössä yms. Talon omistaja Georgina on tosi mukava ja auttaa mielellään jos apua tarvitaan:) Saadaan täällä pestä pyykkiä, on wifi (käytin liittymäni netin loppuun kahdessa päivässä hehe) ja rannalle matkaa n.200m!!!!

 

Talon etupiha

Talon etupiha

Adelaidessa saa ilmaiseksi vuokrata pyöriä ja tuossa rannalla onkin paikka josta pyöriä saa:) Tämä West beach on hieman rauhallisempaa aluetta eikä täällä ole oikein muuta kuin tuo ranta mutta pyörällä pääsee ruokakauppaan alle kymmenessä minuutissa ja Glenelgiin jossa on suositumpi uimaranta, kauppoja&kahviloita yms 20minuutissa.

Nämä maisemat ihan talon vieressä, kelpaa

Nämä maisemat ihan talon vieressä, kelpaa

 

Glenelg

Glenelg

Nyt päivät on kulunut niin, että ollaan herätty myöhään, syöty aamupala, menty rannalle, syöty päivällinen ja menty viinitonkan kanssa rannalle katsomaan auringonlaskua?IMG-20170318-WA0008IMG_20170318_212146IMG_20170318_212047

Vihdoin ollaan saatu kaikki ”pakolliset” asiat hoidettua, nyt vaan odotellaan että pankkikortti, medicare-kortti yms tulee postissa ja rahat kilahtaa aussi-tilille niin voidaan lähteä seikkailemaan. Tai sitten jämähdetään tänne Adelaideen, who knows, ei tässä oikein tiedä mitä tekisi, suunnitelman muuttuu jatkuvasti mutta kivaa on:)IMG_20170318_212826

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eija lauantai, maaliskuu 18, 2017 at 14:44

    Nauttikaa lomasta ja miettikää rauhassa seuraavia käänteitä! : ) Ilmat on vissiin olleet suht mukavia nyt siellä, kyl kelpaa rannalla tuijottaa auringonlaskuu. Viinitonkan kans : ) : ) : )

  • Leave a Reply