Perillä Australiassa

Täällä ollaan hengissä toisella puolella palloa! Lennettiin Helsingistä keskiviikkona Dohaan 7h ja Dohasta Adelaideen noin 13h Qatar Airwayssillä. Ensimmäinen lento meni ihan ok, kone oli täynnä, oli kuuma eikä saanut oikein nukuttua. Toinen lento sen sijaan meni pituudesta huolimatta hyvin, kone oli tosi tyhjä ja jokainen halukas sai oman penkkirivin missä nukkua, herättiin vain syömään:D Saatiin economy-luokassakin omat pussukat missä oli hammasharja ja -tahnaa, silmälaput, kotvatulpat ja sukat.IMG_20170310_230103Helsinki-Vantaalla tavattiin yksi suomalainen äiti joka oli menossa tapaamaan tytärtään Adelaideen. Otettiin hänet mukaan porukkaan jottei tarvinnut yksin selvitä. Adelaidessa pääsimme sitten hänen tyttären ja tyttären aussi-miehen kyydissä meidän hostellille.IMG_20170310_230657Varattiin Suomessa jo viikoksi majoitus Sunny’s nimisestä hostellista. Maksettiin nyt kuitenkin vain kolmesta yöstä ja sunnuntaina vaihdetaan hostellia:D Asutaan nyt kahdeksan hengen mixed dormissa, katutasossa tien vieressä eikä huoneen ikkunassa ole edes ikkunalasia.. Yöllä liikenteen melu on melkoinen. Ilmastointia ei ole joten on hieman lämmin. Henkilökunta on kyllä tosi mukavaa ja avuliasta ja aamupalaksu saa aina ilmaiseksi pannareita:P Täällä on ilmainen wifi mutta se toimii todella huonosti, kirjoittaminen ja kuvien lisääminen kestää ja lisäksi teen kaiken kännykällä enkä tietokoneella joten ei välttämättä kovin tiuhaan tahtiin tule kuulumisia tänne, katsotaan.IMG_20170310_231414Tänään oli siis ensimmäinen kokonainen päivä Adelaidessa. Sää on ihan jees, +30C. Kierreltiin ja ihmeteltiin, käytiin mm. central marketissa ja botanic gardenissa. Avattiin myös aussi-tilit, joka on tosi helppo homma. Käveltiin passien kanssa Commonwealth pankkiin ja sanottiin, että halutaan avata tilit, that’s it. Pankkikortit meille postitetaan tänne ensimmäiseen hostelliin josta saadaan ne hakea tai ne lähetetään meille eteenpäin, mitään vakinaista osoitetta ei siis tarvitse olla.IMG_20170310_232305IMG_20170310_232420IMG_20170310_232402Suunnitelmat ovat ihan auki, päivä kerrallaan mennään. Ensi kertaan!

Next Post

1 Comment

  • Reply Eija lauantai, maaliskuu 11, 2017 at 06:32

    Jee, ihanaa kuulla ekoja kuulumisia ja nähdä kuvia! Tsemppii ja halaukset molemmille!

  • Leave a Reply