lentokenttä munchen

Münchenin lentokentällä: ihana Boconero

sunnuntai, huhtikuu 1, 2018

Lentokentän ravintoloista ja kahviloista löytyy blogimaailmassa harmillisen vähän postauksia. Lentokentällä kun usein on vähän kiire niin en ainakaan itse jaksa keskittyä vertailemaan eri kahviloita hirveän tarkasti  siinä hässäkässä. Isoimmilla lentokentillä saattaa olla jopa enemmän kuppiloita kuin keskikokoisessa kaupungissa, joten kyllähän sormi saattaa mennä suuhun kokeneemmaltakin matkailijalta. Olen myös huomannut, että hyvän kahvin saaminen ei ole mikään itsestäänselvyys. Yleensä kuikuilen aina etukäteen tiskin taakse, että minkälaista kahvia siellä tehdään, koska en todellakaan halua maksaa itseäni kipeäksi espressosta, jonka ”barista” tekee nappia painamalla. Siksi tykkäisin itse etukäteen vähän lueskella, minkälaisia kahvioita mistäkin löytyy.

Joten, korjataanpa tämä epäkohta nyt yhden lentokentän osalta. Münchenin lentokenttä Saksassa on vuosi toisensa jälkeen rankattu Euroopan parhaaksi lentokentäksi. Se on Euroopan yhdeksänneksi vilkkain lentokenttä, joten kuhinaa riittää! Olen suurimmalla osalla kerroista vaihtanut terminaali kakkosessa, ja siellä ihan kaikkien aikojan lempikahvilani on Boconero. Se on turvatarkastuksen takana, lähellä portteja G25/G26. Boconero on käytävän varrella ja sen erottaa jo kaukaa kiiltävän kultaisista teebokseista, joita on yksi kokonainen seinällinen. Koko paikan sisustus on muutenkin aika näyttävä; Lotta tykkää!

Koska olen ollut Münchenissä pääasiassa aikaisin aamusta, liian lyhyeksi jääneiden yöunien jälkeen, Boconeron jätticappuccino pelastaa päivän. Ja se on oikeasti ISO, vaikka se ei jostain syystä tulekaan kuvassa ihan täysin oikeuksiinsa. Aamiaisvalikoimassa on kiitettävästi valinnanvaraa. Löytyy smoothieita, patonkeja, piirakoita, leivoksia, macaronseja jne. Boconerosta saa myös ruokaa ja olutta.  Hinnoista nyt en viitsi ruveta puhumaan, koska…noh, ne ovat lentokentän hintoja.

Jonkun mielestä ekstravaganttia, mun mielestä ihanaa

 

Eli, kaikki te, jotka olette menossa Münchenin lentokentälle lähiaikoina, käykää Boconerossa! Ja te muut, jakakaa ihmeessä omia suosikkejanne maailman lentokentiltä!

No Comments

Leave a Reply