Suomen suurin matkablogiyhteisö
Venice Beach Los Angeles USA 1

Vuoden (reissu)heräteostos

Tein viime viikolla melkoisen heräteostoksen. Olen jo pidemmän aikaa valitellut, kun kalenterissa ei näy lomasuunnitelmia juuri ollenkaan maaliskuista Lapin reissua lukuunottamatta. Harrastan kyllä muutenkin heräteostoksia aivan liikaa, mutta tämä meni kyllä aivan omaan kategoriaansa. Päätinkin antaa jo näin vuoden alkuun tälle ostokselle Vuoden heräteostos-palkinnon.

Seuraamme molemmat R:n kanssa Facebookissa Vakantiepiraten-sivua. Se on hollantilainen (tietääkseni) sivusto, joka seuraa hyviä matkadiilejä ja julkaiseekin päivittäin useampia hyviä tarjouksia erilaisille matkoille halvoista lennoista all inclusive-paketteihin. Usein tarjoukset ovat melko lyhyen varoitusajan lähdöille, tai vain erittäin rajatuille päivämäärille. Torstaina aamulla huomasimme, että tarjolla oli edullisia lentoja Havaijille. Naureskelimme molemmat, ja lähdin töihin. Selvästi ajatus jäi kummankin päähän pyörimään, sillä jatkoimme molemmat tarjouksen tutkimista, ja huomasimme, että tarjoushintoja oli löydettävissä jopa marraskuussa (jolloin itse ehdin pitää ensimmäistä kertaa pidemmän loman tänä vuonna), ja lisäksi lentoajatkin olivat siedettävät. Aiemmin olen huomannut, että vastaavat diilit tulevat usein noin 40 tunnin lentoaikojen kera.

Venice Beach Los Angeles USA

Muutamaa tuntia myöhemmin hipsinkin töistä takaisin kotiin varaamaan lentoja. Pohdimme hetken, että pitäisikö ensin kehittää jonkinlainen ajatus siitä, mitä siellä Havaijilla sitten tekisi. Tämän pienen hetken päätti se, kun totesimme, että tulevat kymmenisen kuukautta riittänevät tarkempien suunnitelmien tekemiseen. Eikun varaamaan!

Sunset Cliffs San Diego USA

Vaihtoehtoja oli itse asiassa vielä useampikin, mutta lopulta päädyimme Lufthansan ja United Airlinesin yhdistelmään. Sekä meno- että paluumatkalla vaihtoja on kaksi, ja lentoajat 20 tunnin luokkaa. Meno-paluun hinnaksi tuli 530€ per henkilö. Toki itse matkaan saa varata melkoisen budjetin Havaijin hintatason ja matkan pituuden huomioonottaen, mutta onpa tässä ainakin aikaa säästellä. Reissumme tulee siis kestämään kolme viikkoa, jossa luulisi jo ehtivän sekä ihastella maisemia, vaeltaa sekä makoilla rannalla jos toisellakin.

Marraskuuta odotellessa!

Iina

Ps. Parhaat Havaiji-vinkit otetaan ehdottomasti vastaan! Hienoja majoituksia, hyviä ravintoloita, erikoisuuksia?

Kuvituksena USA:n roadtripin ranta-/rannikkokuvia.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.