Viikkoni mustavalkoisena

Instagramin ja Facebookin puolella on kiertänyt haaste jakaa kuvia omasta arjestaan mustavalkoisina ilman sen kummempia selityksiä. Tykkään tällaisista haasteista, mutta ajattelin kääntää sen tänne blogin puolelle jakamalla viikon kuvat kerralla. Pidän näistä haasteista ehkä erityisesti siksi, että sosiaalisessa mediassa tulee pääosin vastaan kuvia niistä parhaista ja kauneimmista hetkistä, mikä on toki täysin ymmärrettävää. On kuitenkin hauskaa, ja hyvä, huomata, että samanlaista arkea ne kaikki muutkin viettävät.

Viikkoni mustavalkoisena siis, olkaa hyvät.

-Iina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anu / Mielilandia tiistai, elokuu 8, 2017 at 19:40

  Kiva idea tehdä tämä näin blogissa! Kun kuvat on kerralla yhdessä paikassa, niistä saa jotenkin enemmän irti. Kauniita kuvia!

  • Reply iinamaija torstai, elokuu 10, 2017 at 12:35

   Oi kiitos, ihana kuulla! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.