Uudenvuodenlupaus update: 3,5/5

Oletteko huomanneet, kuinka tuolla sivupalkin kuvauksessani mainitsen, että haaveilen barré-tunnin kokeilusta ja Kilimanjaron valloituksesta? Joku saattaa samalla myös huomata, että siellähän ne haaveet ovat blogin alusta asti sitkeästi pysyneet. On ehkä ihan ymmärrettävää, että Kilimanjaron valloitus ei tule ihan hetkessä haavelistalta toteutuneiden toiveiden listalle siirtymään, mutta yhden barré-tunnin kokeileminen pitäisi olla hieman helpompi vastus.

Ei se näemmä helppoa ollut, mutta vihdoin pääsen rustaamaan sen sieltä pois! Löysin nimittäin barré-tunteja tarjoavan studion, sain mukaan huippuseuraa, ja suuntasin pari viikkoa sitten aikaisin aamulla tätä haavettani testaamaan. Barré oli siis ainakin tällä salilla lähinnä tehokas lihaskuntotunti, jonka yksi osio tehtiin baletista tutun barré-tangon avulla – näin saa muuten ainakin jalat tärisemään, jossei peruskyykyt meinaa tuntua! Pidin tunneista kyllä paljon, vaikkeivät ne baletista tangon lisäksi muistuttaneetkaan. Parasta oli kuitenkin ihana Studio 191-sali Amsterdamissa, jonka tiiliseinät, kynttilät ja ihana tunnelma tekisivät varmaan mistä tahansa kidutusjumpasta ihanan rentouttavan kokemuksen.

Kirjoittelinkin vuodenvaihteen aikoihin, että pyrin uudenvuodenlupauksenani tänä vuonna kokeilemaan viittä uutta harrastusta tai urheilulajia. Barrén lisäksi sain tällä kokeilujaksolla rustata pois kolmannen näistä viidestä kokeilusta: kävimme nimittäin myös testaamassa supertehokasta surffijoogaa, joka nimestään huolimatta on kyllä ’siistiä’ sisäurheilua. Tunnilla seisotaan hieman keikkuvan tasapainolaudan päällä, joten jo pelkkä seisominenkin vaatii syvien lihasten käyttöä. Tämän tunnin jälkeen sattui kyllä aivan kaikkiin lihaksiin, joista monien olemassaolosta en ennen ollut tiennytkään. Tämä nousi ehdottomasti suosikkilistalle!

Uudenvuodenlupauksen tilannekatsaus siis:

1.Tennis
2.Barré
3.Surf yoga
(+0.5 Lenkkeily (säännöllinen ja varsinkin aikaisin aamulla tapahtuva juokseminen  laskettakoon puolikkaaksi kokeiluksi           – en kuitenkaan voi väittää etten ennen olisi lenkkeillyt))
4. *odottaa kokeilijaansa*
5. *odottaa kokeilijaansa*

Pari lajia on siis vielä hakusessa, mutta onneksi tässä on vielä hyvin aikaa ennen vuoden loppua. Kesän aikana suuntaan kyllä varmasti jonnekin vihdoin kokeilemaan suppailua, mikäli siitä ei tule samanlainen hengaileva toive kuin tuosta barrésta…

Iina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anu / Mielilandia torstai, kesäkuu 15, 2017 at 18:56

  Mä oon huomannut sun toiveen! Kiva, että pääsit viimein kokeilemaan barré’ta. Munkin tämän kesän tavoitteissa ois kokeilla viimein suppausta! Voorschotenissa on sellainen kiva pieni järvialue, missä voisi olla sopivan tyyntä. 🙂

  • Reply iinamaija lauantai, kesäkuu 17, 2017 at 08:55

   Oi, kuulostaapa kivalta! Amsterdamissa on varmaan kaikkialla aina hirvee hässäkkä, vois olla hyvä idea suunnata rauhallisemmille vesille testailemaan. 🙂

   • Reply Anu / Mielilandia maanantai, kesäkuu 26, 2017 at 10:00

    Tuu mukaan testailemaan! Mun blogissa olisi muuten sulle haaste 🙂

    • Reply iinamaija keskiviikko, kesäkuu 28, 2017 at 10:37

     Joo tuun mielelläni! Ja kiitos, pistän vastaten pikimmiten 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.