OUR WEDDING

Meidän häitä siis vietettiin viime heinäkuussa, tammikussa niistä tuli jo täyteen puoli vuotta. Aika menee kyllä ihan super nopeasti. Vuosi sitten tähän aikaan hääsuunnittelut olivat täydessä käynnissä ja mielesssä ei ollut mitään muuta kuin häät häät häät. En ole aikuisiällä ollut omien häidemme lisäksi kuin yksissä häissä, joten monet jutut olivat meille ihan uusia ja yritin ottaa mahdollisimman paljon selvää kaikista eri vaihtoehdoista. Aika nopeasti minulla oli visio kaikesta, toki tuli mietittyä miten kaikki irralliset palaset sitten loksahtelevat kohdilleen, mutta ainakin meidän mielestä meidän häät olivat ihan parhaat ja kaikki meni niin hyvin kuin vain olisi voinut mennä. Sääkin suosi, aurinko paistaoi, vaikka aluksi oli luvattu huonompaa keliä.

Rakastan siis häitä ja häiden suunnittelu oli aivan ihanaa, vaikka myös tosi stressaavaa välillä ja vaikka olinkin häiden jälkeen todella haikein fiiliksin, myös hieman huokaisin helpotuksesta että suunnittelu- ja järkkäilyrumba oli ohitse. Minä ja mieheni suunnittelimme ja järkkäilimme kaksin aikalailla kaiken, vanhempamme auttoivat toki paljon ja kaasot ja bestmanit olivat  apuna hääviikonloppuna ja tietty järkkäsivät polttarit. En nyt sen kummemmin selosta koko häiden aikataulua/ohjelmaa, mutta kysyä voi jos joku mietityttää. Kuvat ovat vähän sekalaisessa järjestyksessä, koittakaa kestää.

We had our wedding day in last July and year from now I was all about wedding planning and stressing a lot. I just love weddings and I loved planning ours, although I was little relieved after the wedding that I didn´t have to plan anything anymore.. also I felt sad that now it was all over. Luckily we have lots of pictures and videos to watch and look back our special day. <3

Hääpuvun viimeinen sovitus. Teetin pivun mittatilaustyönä Ompelimo Iinassa, Jyväskylässä. En olisi voinut olla tyytyväisempi, sain juuri sitä mitä halusin.

My last fitting! My wedding dress was custom made just for me, at Atelje Iina, in our home town. It was just perfect!

My wedding shoes, ring and invitation.

Favourite champagne of course.

Food came from the place we had our wedding and it was amazing.

We had a bar. ;D

And Photo Booth!

And candy buffet.

Some of our decorations and the wedding venue.

We had to different places, the last picture is from after party where the band was playing.

Getting ready photos.

The Photo Booth- wall and decorations. We had Instax mini- polaroid camera and we took photos with it to our guestbook.

First look- photoshoot about to start. This was a very special moment when we first saw each others.

I have never ever been as nervous as I was walking to the altar with my dad and seeing my husband.

Just married!

My bouquet and my bridesmaids. You can see mine better when you scroll down a bit.

     

Here is my bouquet, peonys, roses and some other white flowers wit greens.

For the first dance we choose song from Ed Sheeran, Perfect. Which was perfect.

Häät sisälsivät myös puheita, leikkejä, yllätyksiä, PALJON naurua, kyyneleitä ja tanssimista yön pikku tunneille. Niin unohtumaton ja uskomaton päivä. Meillä oli niin parhaat kaasot ja bestmanit sekä vieraat, että eihän meidän päivä olisi voinut epäonnistua millään.

Our wedding contained speeches, games, surprises, LOTS OF LAUGHING, tears and dancing! It was really the best day ever.

(Kuvat: Sonja Hietala Photography & vieraat.)

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply