Muu höpinä

Tervetuloa mukaan!

perjantai, tammikuu 11, 2019

Olen tainnut syntyä levottomien jalkojen kanssa.

Olin pienen paikkakunnan tyttö, joka haaveili jo lapsena televisioruudun näyttämistä kaupungeista neonvaloineen. Tai ainakin siitä, että pääsisi edes vähän kauemmas Helsinkiin.

Keskiluokkaisen perheen lapsena sain onnekseni kokea vähän matkailuakin. Niistä imin itseeni kaiken irtoavan: opiskelin huvikseni reissun vuoksi kreikkaa ja suunnittelin yläasteelaisena Lontoon matkan ohjelmat minulle ja äidilleni.

Nykyään minusta on kasvanut hedonistinen seikkailija, joka on onnellisimmillaan sulkiessaan kotioven, olipa suuntana sitten Tampere, Tallinna tai Tokio. Kaukokaipuu on koko ajan kroonisena ihoni alla. Koetan tyydyttää sitä aina kuin voin, ilmastoahdistuksen ja budjetin kanssa tasapainotellen.

Viime vuonna jäin koukkuun yksin matkustamiseen. Ensimmäinen reissu tapahtui puolivahingossa, kun löysin halvat lennot Singaporeen. Seuraavaksi toteutin pitkäaikaisen haaveeni vapaaehtoistöistä ulkomailla. Lähdin Japaniin, Hiroshiman laitamille mielenterveyskuntoutujien avohoitokotiin. Ja toki myös kiertelemään Kansain alueen lukuisia upeita paikkoja.

Seuraava seikkailuni sijoittuu jälleen Japaniin, kun lähden maaliskuussa lukukaudeksi vaihto-oppilaaksi Tokioon, Joshibin taide- ja designkouluun.

Tervetuloa mukaan!

PS. Seuraa blogiani Bloglovinissa!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply