Plan A, B, C

Hei sinne ruudun sille puolelle!

Olipas tönkkö alku – kiitos sairaslomien ja muun ylimääräisen hössöttämisen. Toivotaan että tämä tuo hyvää onnea jatkolle ja tulevien postauksien julkaisuväleille, vai mitä?

Tämän vuoden reissusuunnitelmat alkavat olla melkolailla paketissa ja vuosi 2019 tuo jo nyt kylmiä väreitä näin innokkaalle matkailijalle. Ajattelin seuraavissa postauksissa purkaa hiukan alkuvuoden matkaa Thaimaan Khao Lakissa, ystävänpäivän viettoa Hotelli Järvisydämen maisemasviitissä ja Tornioon menetettyä Lappi-neitsyyttä. Pahoittelut jo etukäteen, mutta seuraavat rivit tulevat olemaan pelkkää hehkutusta mun tulevista matkoista.

Nyt ajattelin suorilta käsin kertoa tämän vuoden suunnitelmista! Aivan liekeissä täällä odottelen jo Suomen suvea ja kesäkukkakautta, mutta ennen sitä noustaan koneeseen viikon päästä perjantaina 26.4, loikataan viikoksi Afrikan puolelle ja lähdetään ystäväni Jonnan, pikkusiskoni Ansan ja hänen ystävänsä Jennan kanssa valloittamaan pohjoisafrikan pientä Tunisiaa. Mulle ja Jonnallehan tämä on jo toinen kerta kyseisessä matkakohteessa, mutta Tunisiasta enemmän kerron jossain toisessa postauksessa. Enää 9 päivää ja päästään matkaan! En kertakaikkiaan meinaa pysyä housuissani, sillä niin paljon olen tuota tyttöjen reissua odottanut ja kaivannut aivojen nollausta jokseenkin haastavasta arkielämästä.

Jonnan kanssa Tunisian Soussessa 03/2018

Toukokuun puolessa välissä – kaksi viikkoa kotiin saapumisen jälkeen, pakkaan uudemman kerran laukkuni (jos olen sitä ehtinyt edes purkaa) ja hyppään komeamman osapuoleni kainalossa pikku minilomalle Puolan Krakovaan, jossa aikomuksenamme on kädestä pitämisen sijaan vierailla esimerkiksi Auschwitzin keskitysleirillä. Tämä reissu tulee olemaan kokonaisuudessaan omatoimimatka. Majoitus ja lennot on varattu kustannustehokkaasti erikseen ja näin vaativalta asiakkaalta erityisesti hotellin etsiminen otti aikaa. Loppujen lopuksi löysin sellaisen keskustahelmen, että jos se on todellisuudessa edes puolet siitä mitä kuvissa, niin varmasti kyllä sekoan (hyvällä) tavalla ja käytän ensimmäisen tunnin tunnelmallisiin instastooreihin. Hyvästi parisuhdelaatuaika – pitäisitkö kulta sitä verhoa noin, niin se näyttää niinku tuulis kuvissa, kiitos!

Yhteistä laatuaikaa Haaparannan Ikeassa 03/2019

Elokuussa olen lähdössä työkaverini Emmin kanssa melko tuntemattomaan Montenegroon. Matkakohteena Montenegrossa on rauhalliseksi kuvailtu rantakaupunki Petrovac ja matka on varattu Tjäreborgin pakettimatkana. Tätä matkaa ei oikeastaan paljoa suunniteltu. Emmillä on omat matkansa kesällä ja mulla tietenkin omat suunnitelmat, joten kohteella ei ollut kummallekaan niin väliä – pääasia että päästään johonkin. Ei kuitenkaan haluttu lähteä mihinkään ns. suomituristi-kohteeseen eikä täpötäysille uimarannoille, joten hyvän hintalaatusuhteen vuoksi päädyin ehdottamaan melko uutta kohdetta Montenegroa. Vaihtoehtona olisi ollut esimerkiksi lippulaivakohde Kroatia, mutta hintaeron ja massaturismin vuoksi päädyimme valitsemaan eteläisemmän naapurivaltion. Tämänkin matkan tärkeitä kriteerejä olivat helppous ja vaivattomuus, joten matkalle on varattu lentokenttäkuljetukset ja hotellilta all incl usive. Tuolla matkalla vietetään myös mun syntymäpäivää ja luulisin, että tämän johdosta käydään tutustumassa Budvan iltaelämään ja yökerhoihin!

Emmin kanssa Khao Lakissa 01/2019

Ja jotta tänä vuonna ei turhaan loistaisi näillä upeilla matkasuunnitelmilla, niin meillä on nyt myös ensivuoden tammikuulle varattuna lennot Bangkokiin ja Phuketin kautta takaisin. Sinne olemme lähdössä miehen ja muutaman kaverin kanssa porukalla – tästäkin on jo niin fiilikset katossa, vaikka siihen on vielä monta kuukautta aikaa! Ajatelkaa nyt, kolme viikkoa aurinkoa Thaimaassa, ja vielä huikeella porukalla! Miten ihmeessä näitä jaksaa odottaa..

Onko täällä muita Tunisiaan ihastuneita, tai olisiko ehkä antaa vinkkejä Montenegroon? Millaisia matkasuunnitelmia teillä on tulevaksi vuodeksi, ja miten te jaksatte odottaa seuraavaa matkaa?

Pitäkää hatuistanne kiinni, kesä tulee hurjaa vauhtia!

– Ida –

Previous Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.