Nähtävyydet Yleinen

MITÄ EHDIN NÄHDÄ TORONTOSSA

tiistai, helmikuu 13, 2018

Kirjoitin vaihdon alussa Toronto Bucketlistin, eli kaikkea mitä tahdon Torontossa nähdä. Nyt olisikin aika käydä läpi kuinka paljon ehdinkään Torontossa näkemään. Kun kirjoitin postauksen olin nähnyt 10/54 asiaa listastani. Katsotaan kuinka paljon sitä tulikaan nähtyä:

Nähtävää

Tästä osiosta ehdin nähdä 11/20 asiaa, jotka olivat CN Tower, Ripley’s aquarium, Toronto Islands, Niagara Falls, Hockey Hall of Fame, CNE, Royal Ontario Museum, Scarborough Bluffs, Sugar Beach, Flat Iron Building sekä University of Toronto.

Urheilu

Urheilu osioon olin listannut 5 kohtaa josta pääsin näkemään kaikki eli 5/5!

Shoppailu

Shoppailuun olin lisännyt Eaton Centerin sekä Yorkdale kauppakeskuksen, jotka molemmat näin eli 2/2. Tästä kategoriasta voisin antaa jopa itselleni lisäpisteitä, sillä kävimme kiertämässä myös monia muita kauppakeskuksia.

Ruoka

Ruoka osiosta ehdin nähdä/syödä 4/9. Söin poutinea, kävin Tim Hortonssissa, söin Korea Townissa sekä vierailin St. Lawrence marketissa. Olisin kyllä uskonut ja halunnut, että olisin pärjännyt tässä paremmin. Ehkä seuraavalla Toronton matkalla koen loputkin.

Tapahtumat

Tapahtuma osiosta koin 3/5. Osallistuimme Nuit Blancheen, Halloweenina pukeuduimme ja olimme baarin järjestämässä Halloween tapahtumassa sekä osallistuimme ulkoilmaelokuvanäytökseen. Tosin tämä elokuvanäytös oli vain lyhytelokuvia esittelevä, mutta kuitenkin.

Luonto

Luonto osiosta suoritin vain 2/5. Vaelsimme Scarboroug Bluffseilla sekä näimme pesukarhun!!!

Tekemistä

Tästä suoritin 3/7 eli vietin päivää Woodbine beachilla, vierailin Graffiti Alleyllä ja olin 501 Queen St. ratikan kyydissä!

+ 54 Sain todellakin paljon ystäviä ympäri maailman!

Yhteensä koin siis 31/54 asiaa, joita olin listannut. Ei huono suoritus. Tottakai piti muutamia säästää seuraavaa reissua varten, ettei tule aivan tylsää!

– Ida

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply