Suomen suurin matkablogiyhteisö

Nettikoulu jatkuu kesään!

Jos mä oisin maaliskuussa kampukselta lähtiessä tiennyt että en enää palaa sinne takaisin, olisinko mä tehnyt jotain eri tavalla? Olisinko mä hakenut vielä yhdet sushit ruokalasta ja istunut lempparipöydässä puun alla katsomassa ohikulkevia oppilaita? Olisinko mä hakenut kulhollisen hedelmiä kojusta ja naureskellut niiden myyjien kanssa miten vähän tajin-maustetta haluan? Olisinko mä miettinyt mielessäni miten paljon mua ärsytti kävellä parkkipaikalta tuhat rappusta kampukselle ja sitten rappuset neljänteen kerrokseen, vai oisinko mä katsellut ympärilleni ja nauttinut siitä matkasta? Olisinko mä vastannut tunnilla enemmän, olisinko mä istunut jossain muualla ja olisinko mä vaihtanut numeroita useamman kurssilaisen kanssa, jos mä olisin tiennyt että me ei nää palattais kampukselle? Olisinko mä ottanut valokuvia paikoista, jotka halusin muistaa?

Tällä viikolla tuli viesti, että koulu on netissä myös kevätlukukauden. Tää tarkoittaa sitä, että meikä ei enää palaa kampukselle, koska kevätlukausi on mun viimeinen. Kun mä valmistun, mä oon käynyt Cal State LA:ta enemmän netin kautta kuin kampuksella ja mua ärsyttää ihan sikana, koska tää on luultavasti vika koulu jota mä käyn. Tiedän miten tyhmää tästä on valittaa, koska koronaviirus on vaikuttanut moneen muuhun paljon pahemmin, mutta just nyt mun pienessä maailmassa tää on iso juttu. Ja tiedän kans miten paljon mua ärsytti mennä kampukselle, koska oli ruuhkaa, ei ollu parkkipaikkoja, olin aina myöhässä, tunneilla oli pitkäveteistä ja mietin, että eikös nää vois käydä netin kautta helpommin. Jotenkin sitä kuitenkin aina haluaa sen, mitä sillä hetkellä ei oo tarjolla.

Näillä siis mennään kun ei muutakaan voi. Jos jonkun mielestä on tyhmää maksaa lukukausimaksuja koulusta USA:ssa kun Suomessa on ilmaiset koulut, niin voin vaan kuvitella miten tyhmää heidän mielestä on maksaa samaa nettikursseista. En oo eri mieltä, mutta kuten sanottu, minkäs teet.

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply