Suomen suurin matkablogiyhteisö

Koulukiireitä ja Kasviksia

Apua. Mun hyvin lupaavasti alkanut ura bloggaajana jäi vähän lyhyeks kun no, life happened. Jostain syystä olin vissiin tossa joululoman aikana unohtanut miten kiireiseksi elämä muuttuu samantien kun koulu alkaa. Olen taas siinä tilanteessa, että viikossa on täysin vapaita päiviä vain yksi, sunnuntai, ja yleensä sille päivälle riittää jos mitä tekemistä. Kun aikaa hoitaa tylsiä arkipäiväisiä asoita on vain yksi, silloin ei oikein enää muista päivittää blogia.

Kevätlukukautta on mennyt jo kuutisen viikkoa. Mitä ihmettä! Mulla alkaa olla jo parempi kuva mitä kurssit pitää sisällään, ekat esseet, kokeet ja projektit on saatu jo alta pois. Kohta alkaa midtermit, sitten spring break, sitten joku kuutisen viikkoa koulua, finals ja kevätlukukausi on loppu. Hitaasti menneen tammikuun jälkeen helmikuu meni ohi hujauksessa! Mun viestinnän kurssit on alkanut ihan ok, mitä nyt istuin pari viikkoa sitten humanistisen viestinnän tunnilla ja mietin että oon tainu valita väärän pääaineen. Ei oo ihan mun juttu toi humanistinen viestintä kai sitten. Kaiken lisäks se opettaja antaa 20% loppuarvosanasta tuntiaktiivisuuden perusteella, eli siellä pitää pysyä hereillä ja viitata aina silloin tällöin. Joukkoviestinnän teoria tunneista en osaa sanoa paljon, vaikka niitä on kahdesti viikossa. En oikein tiedä mitä me siellä tehdään.

Race, Justice and Media tunnit on ihan kauheet. Se opettaja ei kuule mitään ja saat toistaa aina kaiken kahdesti. Sen TA (avustaja) on kireä keski-ikäinen nainen, joka on suututtanut yli puolet luokasta päsmäröinnillään. Sillä kurssilla on kans 30% arvosanasta tuntiaktiivisuus, mutta mulla ei oo koskaan oikein mitään sanottavaa, tai en tiiä miten sanoisin jotain etten kuulostais ihan idiootilta. Tää on aiheena sellanen, josta on tosi vaikea puhua ja pitää olla tarkkana että sanoo mitä haluaa just oikein. Me katsotaan joka viikko leffoja, en tiedä oonko jo sanonut että mä en oo yhtään elokuvien katsoja-tyyppinen ihminen. En vaan jaksa. En sit tiiä miten taas päädyin kurssille, jossa katsotaan elokuvia viikoittain.

Vaikka helmikuu onkin ollu aikamoista kiirettä, oon ehtinyt oppimaan syömään kasviksia tai vihanneksia, en oikein tiiä mikä ero niissä on. Eikös ne oo molemmat veggies englanniksi? Yritän syödä vähemmän lihaa ja aikalailla oon sanu vähennettyä sen pelkkään kanaan. Burgerin oon ehkä kerran syönyt, mutta Beyond Meat on uus lemppari jolla korvaan burrito bowlissa jauhelihan. En tiedä että onko mun tavoite nyt ihan kokonaan alkaa kasvissyöjäksi, en usko koska tykkään syödä ilman suurempia rajoituksia, mutta sellainen 80/20 periaate on tässä varmaan ihan jees. Oon yrittänyt säästää rahaa ja tehdä itse ruokia sen sijaan et oon tilannut valmiina kotiin tai hakenut jostain ja se on mennyt kans ihan hyvin. Viime viikonloppuna sain karjalanpiirakoita, kun ihana suomalainen kokki teki ison satsin ja niitä sai häneltä sitten ostaa. Sain myös laskiaispullan ja Runebergin tortun, joista kumpaakaan en oo syönyt varmaan viiteentoista vuoteen. Aika jees!

Mulla on muutama postaus jo aloitettu maaliskuulle ja yritän saada ainakin kerran viikossa jotain tänne julkiseksi. Jälkeenpäin on kiva lukee vanhoja postauksia vaikkei niissä kovin ihmeempää sisältöö oliskaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply