Korona update Kaliforniasta

Kun mä palasin tänä vuonna blogikirjoittelun pariin, en olis osannut arvata mitä vuoden eka neljännes pitää sisällään. Amerikassa on nyt eniten koronakuolemia maailmassa, mutta rehellisesti sanoen en ole ottanut selvää onko noi luvut rinnastettu asukaslukuihin tai missä päin Amerikkaa kuolemia on eniten. Siksi, että miten  se muuttaisi mun arkea? Ei mitenkään. Seuraan Kalifornian kuvernöörin ja paikallisen kaupunginjohtajan antamia ohjeistuksia. Katson useasti myös valkoisesta talosta Trumpin puheet mutta niitä nyt ei voi ottaa kovin vakavasti. Tällä hetkellä meidän pitää Losissa ja käsittääkseni monissa ympärillä olevissa kaupungeissa käyttää maskia tai jotain suojaa naamalla aina kun ollaan kaupassa tai jossain muualla asioilla. Ulkoilla saa ilman, mutta jos vaikka hakee ruokaa drive thru kaistalta, pitäis olla maski. On ok käyttää huivia tai itse tehtyä kangasmaskia. Käyn about kerran viikossa tekee ostokset ja kauppoihin on jonot ulkopuolella ja vaan tietty määrä ihmisiä pääsee sisälle kerralla. Homma toimii suht hyvin ja tehokkaasti.

Ois paljon pikkujuttuja mistä vois valittaa. Niinku vaikka että ärsyttää kun koko kevään ja kesän kurssit on netissä eikä pääse enää kampukselle. Mut sit muistin että sinne oli aina ärsyttävä mennä ja ettiä parkkipaikkaa. Sitten ärsyttää että en pääse Suomeen mun kummipojan synttäreille, mut sit muistin että en ehkä ois muutenkaan menny vaikka oisin voinutkin. Ärsyttää, että kohta on kesä ja kuuma ja aurinkolasit menee huuruun kun hengittelee maskin läpi. Sitten muistan, että pystynpä edes ylipäänsä hengittää.

Mulla on koronaan liittymättömiä postauksia luonnoksissa ja aion siirtyä niihin seuraavaksi. Se ei tarkoita sitä etten ottaisi tätä vakavasti vaan sitä, että ainakin mulla tulle joka kanavasta koronaa jo ihan tarpeeksi, enkä halua jatkaa täällä sitä enää. Jos tilanteet muuttuu otan toki kantaa, mutta nyt mennään näillä ja vaihdetaan aihetta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply