Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hups, mulla on blogi!

Mikään ei ehkä kuvaile mua paremmin kuin se, mitä just tapahtui. 2020 vaihtui, ja new year new me hössötyksessä sain idean että mites jos yrittäisin taas kirjoittaa blogia. ”Taas” siksi, että joskus viime vuosikymmenen alussa mulla oli ihan säännöllisesti päivittyvä Au Pair-blogi joka taisi alkaa mun Italian seikkailuilla ja jatkui Amerikan valloitukseen ja loppui college-vuosien kiireisiin. Sen jälkeen mä yritin aloittaa muutaman kerran uudestaan, yhdesti jopa englanniksi koska luulin että ehkä se ois nyt helpompaa. Mutta ei ollu ja siellä ne blogiraakileet on vieläkin piilossa mun bloggerin profiilissa.

Koska 2020 on yhtä kuin uusi elämä, aloin miettiä minne uuden blogini laittaisin. Mikä sen nimeks tulis? Jotenkin mietin vaan että nimeäisin sen Markeksi, koska no, se on mun nimi. Ehkä laittaisin sen Rantapallon alle, koska kuitenkin asun ulkomailla. Vaan kun rupesin luomaan tunnuksia, mulle selvisi että mulla on jo tunnukset. Ja että mulla on jo blogi. Ja mulla on kirjoutuksia, jotka on ollut julkisia viimeiset puolitoista vuotta. En ees oo yllättynyt. Aika tyypillistä minua.

Tällä hetkellä blogin nimi saa olla se, miksi sen puolitoista vuotta sitten nimesin. En vieläkään osaa oikein aikuistella, joten mennään sillä. Aika hauskaa lukee noita kolmea postausta jotka sain aikaan silloin ja jotka totaalisesti unohdin. En lupaa että jatkan nyt yhtään kauemmin, mutta yritän.

Mun ekan blogipostauksen piti olla nopea katsaus mun viimeiseen vuosikymmeneen, mutta ajattelin että ehkä mun pitäis eka selittää noi kolme randomia vanhaa postausta. Mun seuraava postaus tulee olee ”Miten hitossa mä päädyin tänne”-postaus, ellen sitten unohda tän blogin olemassaoloa ennen sitä ja aloita taas uutta.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply