Back to school

Eka kouluviikko meni just niinkun arvelin: syllabus-päivillä, kalliilla kirjoilla ja hauskoilla faktoilla minusta. Tiistaina mulla oli eka viestinnän tunnit ”Mass Comm Theory” jossa käytiin läpi mitä tulevan pitää. Luvassa on ihan liian paljon ryhmätöitä, opettaja vaikutti tosi rennolta vaikkakin ilmoitti heti että tunneilla on läsnäolopakko. Päästiin pois melkein tuntia aiemmin kuin ois pitänyt ja mulla oli tunti aikaa hengailla ennen kuin alkoi päivän toinen ja viimeinen kurssi, ”Theories of Communication: Humanities”. Mulla oli tässä sama opettaja kuin toisella kurssilla ennen joulua, joka pyysi kertomaan yhden asian itsestämme, jota hän ei vielä tiennyt. Ugh. Miten voikin olla noin vaikeeta keksiä lennosta jotain? Päädyinkin niinkin kiinnostavaan faktaan, kuin että ”En tykkää sipulista”. Se innosti opettajan kertomaan tarinan poikaystävästään, joka oli kokannut edellisenä päivänä jotain sipulikanaa joka oli ollut ihan kamalaa. Tällä kurssilla ei oo onneks luvassa mitään ryhmätöitä, vaan joka viikkoisia lukutehtäviä ja keskusteluja luokan kanssa.

Torstaina mulla oli ekana noi samat ”Mass Comm” tunnit kuin tiistaina. Tällä kertaa saatiin tehtäväksi haastatella vieruskaveria ja ens viikolla sitten esittelemme toisemme koko luokalle. Juttelin vähän meidän opettajan kanssa kun hän kysyi mistä mun sukunimi on ja sanoin et Suomesta. Hän oli käynyt Suomessa ja tykkäsi kovasti suomalaisista, jotka oli hänen mielestään hiljaisia ja pysyi omissa oloissaan. Salmiakista hän ei kuulema tykännyt. Päästiin normaalia aikaisemmin pois ja odottelin taas tovin seuraavan tunnin alkua. Mun torstain iltakurssi kulkee nimellä ”Race, justice and media”. Sen piti alkaa kuudelta, mutta opettajaa ei näkynyt mitään. Kaikilla alkoi jo hermoja kiristellä kun puoli seiskalta vielä istuttiin ilman opettajaa. Kukaan ei oikein tiennyt että pitäiskö lähteä kotiin vai odotella. Varttia vaille seitsemän meidän opettaja sitten saapui paikalle, pahoitellen myöhästymistään. Hän oli tulostanut vaan puolet syllabuksesta, joten käytiin sitten läpi se puolikas ja mitä kurssilla oli luvassa. Lukemista ja puhumista, ei ryhmätehtäviä. Jee! Päästiin kotiin about 20 minuutin kuluttua opettajan saapumisesta, mikä oli tosi jees.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näiden lisäks mulla on vielä yks nettikurssi, jota en oo vielä sen tarkemmin katsonut. Se kulkee nimellä ”Theories of Communication: Social Sciences”. Pitää viikonloppua ottaa haltuun toi ja tutkia tarkemmin mitä se pitää sisällään. Oon suht tyytyväinen kursseihin tähän saakka, tuntuu että hommia on enemmän kuin syksyllä mutta eiköhän niistä selvitä. Pitää vaan opetella paremmin aikatauluttamaan päivät ettei tuu viime hetken paniikkia.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply