Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mitäs hittoa?Huima kertoo kahden ihmisen suuren unelman toteutumisesta.

Mitä tapahtuu, kun hyppää pois oravanpyörästä? Mitä se vaatii? Mistä pitää luopua ja mitä saa tilalle? Millaista on oikeasti elää arkea reppu selässä maailmalla? Osaako reissussa rauhoittua ja väheneekö stressi ilman päivätyötä?

Me kerromme vastaukset. Suoraan, turhia kaunistelematta, mutta täysillä fiilistellen.

Kolmekymppisenä moni löytää itsensä täysin uudesta tilanteesta. Yhtäkkiä, ehkä ensimmäistä kertaa elämässä, ei olekaan enää matkalla kohti jotakin tuntematonta ja jännittävää. Edessä on töitä, uran rakentamista, ehkä perheen perustamista ja arkea. Joillekin se on unelma. Arki, pysyvyys, koti, turvallisuuden tunne.

Mutta sitten olemme me, joita aloilleen asettuminen ahdistaa.

Olemme irtisanoutuneet päivätöistämme, luopuneet asunnostamme Helsingissä ja myyneet suuren osan omaisuudestamme. Lähdemme toukokuussa 2017 maailmalle ilman paluulippuja.

Matka alkaa 17.5 Thaimaasta ja sen jälkeen suuntaamme Malesiaan ja Indonesiaan. Tarkoituksena on kokea myös Australia, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Vietnam, Kambodza, Laos ja Burma. Emme ole suunnitelleet juuri mitään etukäteen, sillä haluamme tehdä päätöksiä hetkessä ja katsoa, mihin elämä heittelee. Toivottavasti ei sumatralaiseen katuojaan.

Tervetuloa mukaan matkallemme. Tulkoon siitä helevetin hieno.