hero taustakuva

Viisi hotellivinkkiä Gardajärvelle – löydä paras vaihtoehto lomallesi upeissa järvimaisemissa

Istockphoto artikkelin kuva
Gardajärven alue on suosittu matkakohde, joten alueella on monipuolinen tarjonta eri hintaluokan hotelleja. Tässä esittelyssä viisi hotellivaihtoehtoa lomallesi!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 14.08.2017
facebook   whatsapp

Valitse itsellesi sopiva kohde ja hintaluokka

Pohjois-Italiassa sijaitseva Gardajärvi rantakaupunkeineen on suosittu lomakohde rentouttavaan lomaan upeissa järvimaisemissa. Alueella on runsas hotellitarjonta ympäri järven rannikkoa, mutta eniten majoitusvaihtoehtoja löytyy hieman suuremmista kaupungeista kuten Riva del Gardasta, Malcesinesta, Sirmionesta ja Gardasta.

Erityisesti laatua arvostavat sekä luksuksesta nauttivat matkailijat ilahtuvat Gardajärven hotellitarjonnasta, sillä alueella on lukuisia neljän ja viiden tähden hotelleja, joissa on monipuolisesti palveluita hotellivieraille.

Gardajärven suosion vuoksi erityisesti tasokkaat hotellit ovat melko kalliita, mutta korkeaa hintatasoa ei kannata säikähtää, sillä hotellien lisäksi alueella on runsaasti muita majoitusvaihtoehtoja. Jos hotellien hinnat tuntuvat liian korkeilta omalle matkabudjetille, löytyy Gardajärveltä myös esimerkiksi hostelleja, bed & breakfast -majoitusta sekä leirintäalueita.

Katso viisi hotellivinkkiä Gardajärvelle!

Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Jos haluaa nauttia Gardajärvellä rentouttavasta lomasta hulppeissa puitteissa, on viiden tähden Lefay Resort & Spa -luksushotelli mainio valinta. Hotelli sijaitsee Gardajärven länsiosassa pienessä Gargnanon kylässä keskellä luonnonpuistoa.

Hotellissa on yhteensä erilaista 93 sviittiä, joissa kaikissa on näköala järvelle. Sviitit on sisustettu käyttäen laadukkaita materiaaleja kuten italialaista marmoria ja viimeisintä teknologiaa vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi.

Lefay Resort & Spa -hotellilla on myös tasokas kylpylä- ja spa-alue, jossa on esimerkiksi uima-altaita, saunoja ja kuntosali. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lisäksi muun muassa ryhmäliikuntatunteja sekä hyvinvointihoitoja.

Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Du Lac et Du Parc Grand Resort

Du Lac et Du Parc on suuri hotellialue, jossa on tavallisten huoneiden ja sviittien lisäksi myös bungaloweja. Hotellin majoitusvaihtoehdoista löytyy sopiva suuremmallekin seurueelle ja hotellissa viihtyvät myös lapsiperheet, sillä saatavilla on perhehuoneita.

Hotellin alueella on hotellivieraille runsaasti aktiviteetteja ja kattavat palvelut kuten kaksi uima-allasaluetta, tenniskentät, kuntosali ja spa sekä urheilukeskus, jossa voi esimerkiksi kokeilla purjehdusta tai vuokrata kajakkeja. Hotellissa on myös useampi ravintola ja baari.

Gardajärven pohjoisrannalla Riva del Gardan kaupungissa sijaitseva hotelli sopii hyvin perheille, sillä hotellissa on lapsille oma uima-allas ja tarjolla paljon aktiviteetteja perheen pienimmille kuten lastenkerho. Hotelli on aivan järven rannalla, ja sitä lähellä on suosittu Sabbionin ranta.

Du Lac et Du Parc Grand Resort

Hotel Sirmione

Hotel Sirmione sijaitsee kauniissa Sirmionen kaupungissa, jonka tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Sirmionen linna sekä historiallisen huvilan rauniot, jonka rikkaat roomalaiset rakensivat alueelle jo ennen ajanlaskun alkua.

Hotel Sirmione sopii hyvää perushotellia etsivälle matkailijalle, joka haluaa majoittua lähellä kiinnostavia nähtävyyksiä. Hotellissa on 100 huonetta, ja valittavana on tavallisten huoneiden lisäksi sviittejä ja perhehuoneita. Lisäksi hotellissa on ravintola ja kaksi baaria.

Hotel Sirmione

Villa Arcadio

Idyllinen Villa Arcadio tarjoaa majoitusta vanhaan luostarirakennukseen perustetussa hotellissa oliivipuiden ja vehreiden maisemien ympäröimänä. Hotellilta on vain parin kilometrin matka Gardajärven rannalla sijaitsevaan historiallisesti merkittävään Salòn kaupunkiin.

Hotellissa on parikymmentä hillityn tyylikkäästi sisustettua huonetta ja sviittiä. Hotellilla on myös uima-allas, josta aukeaa upea näkymä alas Gardajärvelle, sekä ravintola, joka tarjoilee tuoreista raaka-aineista valmistettuja paikallisia ja kansainvälisiä annoksia sekä lähialueiden viinejä.

Villa Arcadio

Hotel Val di Monte

Hotelli Val di Monte on kohtuuhintainen kolmen tähden hotelli Gardajärven itäpuolella lähellä Malcesinen kaupunkia. Hotellissa on 25 yksinkertaisesti sisustettua huonetta, joista löytyy perusmukavuudet kuten ilmastointi.

Malcesinen alue sopii erinomaisesti ulkoiluun, ja Val di Monte -hotelli sijaitsee lähellä köysirataa, jonka vaunut kuljettavat ylös läheiselle Monte Baldo -vuorelle. Vuorella on lukuisia niin kävelyyn kuin pyöräilyyn soveltuvia reittejä.

Hotel Val di Monte

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Istockphoto

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. ”Hotellissa on yhteensä erilaista 93 sviittiä, joissa kaikissa on merinäköala.”

    Vaikka kyllä tuossa hotellissa melkein kaikkea muuta on, niin ei kai nyt Garda-järvellä sentään merinäköalaa mistään hotellista voi ostaa ;-)


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.