hero taustakuva

Useampi hotelli samaan varaukseen – Scandicin uudistus helpottaa kesän road tripien valmistelua

Inka Khanji artikkelin kuva
Hotellit
Uudistuksen myötä samaan varaukseen voi saada jopa viisi hotellia.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 02.06.2021
facebook   whatsapp

Useita majoituksia samaan varaukseen yhdellä maksulla

Hotelliketju Scandic tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuuden varata öitä useaan hotelliin samalla kertaa. Tämä helpottaa esimerkiksi työmatkalaisia ja road trip -lomailijoita, jotka varaavat majoituksen useasta hotellista yhdeltä istumalta. Nyt jopa viiden eri hotellin majoituksen saa kätevästi samaan varaukseen.

–Olemme tottuneet varamaan netistä monia asioita yhdellä kertaa, ja nyt Scandicilla voimme tarjota saman mahdollisuuden hotelliyöpymisten varaamiseen. Tämä tekee matkojen varaamisesta joustavampaa, kertoo Scandic-hotellien kaupallinen johtaja Christian Borg.

Uusi varaustapa löytyy Scandicin verkkosivuilta Varaa useampi yö -kohdasta. Käytännössä varaukseen lisätään hotelleja yksi kerrallaan, kuten minkä tahansa verkkokaupan ostoskoriin. Majoitukset maksetaan paikan päällä hotellissa.

Varauksia voi tehdä korkeintaan viiteen eri hotelliin samalla kertaa, ja öiden määrä voi vaihdella tarpeen mukaan. Valikoimassa ovat kaikki Scandicin lähes 270 hotellia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Puolassa.

–Hienoa, että voimme toimialallamme ensimmäisenä tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden varata useampi kohde yhdellä kertaa – asiakaspalvelumme lisäksi nyt myös siis nettisivuiltamme, asiakkaan valitsemana ajankohtana, sanoo Borg.

Lähde: Scandic
Kuva: Inka Khanji

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.