Kuva: Istockphoto
Bangkokin saarelta löytyy yllättävä ekohotelli

Thaimaan erikoisimmassa hotellissa voit nukkua vaikka taivasalla – olisitko uskonut tällaisen paikan löytyvän Bangkokista?

Jos Bangkokin ruuhkat alkavat ahdistaa, on apu lähellä.

Ekohotelli Bangkokin saarella

Monille loma Bangkokissa tarkoittaa pilvenpiirtäjähotellia ja kaupungin sykettä. Omaa rauhaa kaipaavat voivat kuitenkin piiloutua metropolilta helposti moderneista puumajoistaan tunnetussa ekohotellissa.

Bangkok Tree House sijaitsee Bang Krachaon saarella Chao Phraya -joella vain muutaman minuutin lauttamatkan päässä varsinaisesta kaupungista. Bangkokin rakennukset ovat selvästi nähtävissä saarelta, mutta tunnelma on kaukana hektisestä suurkaupungista.

Pesiksi kutsutuista hotellihuoneista löytyy jopa avoin versio, jossa matkailijat voivat halutessaan nukkua puumajassa Bangkokin taivaan alla. Verkko suojaa nukkujia, mutta seinät puuttuvat. Pesän nimi on osuvasti “View with a room”, näköala varustettuna huoneella.

Aivan pikkurahalla ekohotelliin ei pääse yöpymään, sillä huoneiden hinnat alkavat noin 100 eurosta. Kalleimmilla, useamman henkilön majoittavilla pesillä on hintaa noin 250 euroa yöltä.

Käsittämättömin majoitusvaihtoehto on verkkosivuilla esitelty kelluva patja. Onko kyseessä kenties käytännön pila vai majoittuuko joku todella veden päällä? Ekohotellin mukaan tämä huonetyyppi on parhaillaan työn alla.

Hotelli muistuttaa verkkosivuillaan, ettei se ehkä ole kaikkien makuun. Yleisiä tiloja ei ole ilmastoitu, ja luonnon siimeksessä sijaitsevassa paikassa voi törmätä hyttysiin tai muihin hyönteisiin.

Ekohotelliin ei pääse autolla, vaan matka on taitettava joko veneellä, jalkaisin tai polkupyörällä. Hotellin ravintolassa pyritään tarjoamaan luomuruokaa lähituottajilta, ja vaihtoehtoihin kuuluu aina vegaanimenu.

Osa hotellin vihreää linjaa on lupaus siitä, että jokaista tehtyä varausta kohden se poistaa Chao Phraya -joesta kilon jätettä. Bangkokin halki virtaava joki on tunnetusti surullisen likainen.

Katso alta Instagramissa jaettuja kuvia jättikaupungin ekohotellista!

A post shared by Robie Gomez (@robiegomez) on

A post shared by Isabel (@prettyfrowns) on

A post shared by Rass (@rassrassie) on

A post shared by ❁ Riv ❁ (@riveyriv) on

A post shared by Yuwasai (@mysinglepicz) on

A post shared by YU (@yyuuyu) on

A post shared by คม (@k.tapienthong) on

Lue myös: Kuka olisi arvannut, että Bangkokissa on saaria? Kaksi tuntematonta kohdetta, joihin pääset helposti

Lähde: Bangkok Tree House
Kuvat: Istockphoto, Instagram

Päivitetty: 14.4.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia