hero taustakuva

Tätä suomalaista hotellia liikemiehet rakastavat – luksushotellipalkinnot jaettu!

Restel artikkelin kuva
Hotellit
Arvostettu World Hotel Luxury Awards palkitsi Helsingin parhaan liikemieshotellin.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 04.11.2015
facebook   whatsapp

Asiakaspalvelu ja puitteet merkittävimmät tekijät

Helsingissä Töölönlahden tuntumassa sijaitseva Crowne Plaza Helsinki palkittiin Hongkongissa 24. lokakuuta 2015 järjestetyssä World Luxury Hotel Awards -gaalassa jo neljännen kerran peräkkäin Finland’s Luxury Business Hotel -tittelillä.

Arvostettu World Luxury Hotel Awards palkitsee vuosittain luksushotellien ja -hotelliketjujen parhaimmistoa. Kilpailussa menestymisen edellytyksenä on hotellin puitteiden lisäksi erittäin korkealaatuinen asiakaspalvelu.

World Luxury Hotel Awards -tunnustusta pidetään luksushotellialan korkeimpana kunnianosoituksena maailmassa. Hotellien asiakkaat, matkatoimistot ja matkanjärjestäjät nimeävät ehdokkaat, mutta lopulliset ehdokkaat päättää maailmanlaajuinen valintaraati, joka myös tutkii kaikki ehdolla olevat hotellit. Voittajat valitaan äänestyksellä, johon voivat osallistua hotellialan ammattilaiset ja asiakkaat.

– Crowne Plaza Helsinki -hotelli kuuluu jo Helsingin maamerkkeihin. Tarjoamme ainutlaatuisen valikoiman palveluita erityisesti liikematkustajien tarpeet huomioiden. Sen lisäksi, että asiakas pystyy järjestämään hotellissamme korkeatasoisia tapaamisia ja hoitamaan tehokkaasti työasiat, haluamme että hän voi myös rentoutua ja nauttia luksustason palveluista, kertoo hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara.

– Olen erittäin iloinen saamastamme palkinnosta. Se on selkeä osoitus asiakkaidemme tyytyväisyydestä palveluumme ja puitteisiimme, Savela-Palovaara jatkaa.

Finland’s Luxury Hotel -palkinnon lisäksi Crowne Plaza Helsinki on saavuttanut myös toisen arvostetun kansainvälisen palkinnon jo viisi kertaa. Hotelli on palkittu Finland’s Leading Hotel -tittelillä World Travel Awards -kilpailussa vuosina 2008–2011 sekä 2014.

Lähde ja kuva: Restel

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.