Kuva: Inka Khanji
Islannin Blue Lagoonin hotellissa on salainen huone

Tätä hotellit eivät sinulle kerro – parhaat huoneet pidetään salassa vain harvoja ja valittuja varten

Hotelleissa saattaa olla niin ylellisiä huoneita, ettei niistä edes hiiskuta tavallisille matkailijoille.

Huoneet, joista ei kerrota kaikille

Kun tunnetut julkisuuden henkilöt matkustavat, tulee heidänkin yöpyä hotelleissa samoin kuin tavallisten matkailijoidenkin. Oletko joskus miettinyt, miten tämä onnistuu huomiota herättämättä?

Entä miten merkkihenkilöiden jakamat hotellikuvat aina onnistuvatkin näyttämään siltä, kuin missään ei näkyisi ketään muita?

News.com.au kertoo luksushotellien salaisista huoneista, joita verkkosivustot ja hakukoneet eivät tarjoa tavallisille vieraille. Rikkaille ja kuuluisille varatut huoneet ovatkin usein tyhjillään – jotta niitä voidaan tarjota merkkihenkilön tarvitessa majapaikkaa.

VIP-huoneiden perimmäisenä tarkoituksena ei välttämättä ole takoa rahaa hotellille, vaan kohottaa paikan imagoa, tuoda sille näkyvyyttä ja tehdä siitä houkuttelevan muiden silmissä. Merkkihenkilön valitsema hotelli voi odottaa näyttävänsä luotettavalta myös muiden silmäätekevien mielikuvissa.

Huone piilossa muiden katseilta

Salainen huone löytyy esimerkiksi Islannin Blue Lagoonin kupeessa sijaitsevasta The Retreat -hotellista. Virallisesti huoneita on 62, mutta kun mukaan lasketaan piilotettu VIP-huone, on niitä 63.

Laguunin salainen sviitti eroaa huomattavasti muista huoneista, jotka ovat kaikkien matkailijoiden varattavissa. Kahteen kerrokseen rakennetussa huoneistossa on muun muassa oma sauna sekä yksityinen osa Blue Lagoonia uintia varten.

Ökysviittiä ei mainosteta hotellin verkkosivuilla, ja sen houkuttelevin ominaisuus onkin täydellinen yksityisyys. Huoneen terassille ei esimerkiksi voi nähdä muualta hotellista. On kuin koko huonetta ei olisi olemassakaan. Lupaus omasta rauhasta on kovaa valuuttaa erityisesti silloin, kun kyseessä on julkisuuden henkilö.

Vastaavia konsepteja löytyy myös Yhdysvalloista. Esimerkiksi Los Angelesin uudempiin luksushotelleihin kuuluva The NoMad ja Pohjois-Carolinan Charlestonissa toimiva Hotel Bennett eivät mainosta avoimesti kaikkia huoneitaan.

Hotellivieraiden ei tarvitse olla julkisuuden henkilöitä päästäkseen yöpymään näissä tarkasti varjelluissa huoneissa, mutta matkabudjetin on oltava kunnossa – kohtuuhinnoista ei kannata edes haaveilla. Salaisen sviitin varaus voi onnistua ottamalla suoraan yhteyttä hotelliin.

Lue myös: Tiesitkö? Vegasista löytyy salainen hotellihuone, jossa aika tuntuu pysähtyneen – aukeaa vain harvoille

Lähde: News.com.au
Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 23.10.2018

Sinua saattaisivat kiinnotaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 votes, average: 1,92 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia