Kuva: Flickr / Steve Bennett
Nainen rannalla

Tahdotko nakuilla lomallasi? Esittelyssä viisi nudistihotellia

Esittelyssä viisi hotellia, joissa voit rauhassa kulkea ilman rihmankiertämää.

Alaston turismi yleistymässä

Alaston turismi on yleistymässä kautta maailman. Yhä useammat ihmiset kautta maailman haluavat elää vapaasti ja ilman rajoituksia – tai vaatteita.

Nudismi ja naturismi ovat vuosien saatossa tulleet paljon yleisemmäksi; löytyypä maailmalta jo heinäkuussa vietettävä Alastomuuden päiväkin. Myös matkailijoille löytyy hotelleja, joissa on täysin sallittua viettää aikaa syntymäasussaan.

1. Unelmaloma luksuskohteessa Meksikossa

Meksikossa nudistit voivat nauttia lomastaan ilman vaatteita ympäri vuoden. Tulumin lähellä sijaitseva Hidden Beach Resort Au Naturel tarjoaa vierailleen yksityisrannan, ylellisen hotelliympäristön sekä all inclusive -ateriat.

Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille, koska pukukoodissa myös alastomuus on hyväksytty. Päivisin matkailijat voivat keskittyä rentoutumiseen, iltaisin tarjolla on teemabileitä.

Hidden Beach Resort Au Naturel

2. Privaattiranta ja Karibian lämpöä Jamaikalla

Myös Karibialta löytyy paikkoja, joissa elämästä voi nauttia vaatteitta vuodenajasta riippumatta. Jamaikan Negrilissä sijaitseva Grand Lido Negril Resort & Spa houkuttelee vieraita eritoten kuvankauniilla privaattirannallaan, jossa lämmöstä voi nauttia rauhassa ja ilman uimapukupakkoa. Valkoinen hiekka, lämmin vesi ja karibialainen tunnelma ovat täällä hyvinvoinnin takeet.

Grand Lido Negril Resort & Spa

3. Nudismin ystävien tapaamispaikka Ranskassa

Jos matkaat eteläisessä Ranskassa Cap D’Adgen kylään, saatat aluksi yllättyä. Kesäisin kylään saapuu tuhansittain naturisteja, jotka saattavat liikuskella niin rannalla kuin kylässäkin Aatamin asussa.

Nudistiystävällinen majoitus löytyy vain jokusen sadan metrin päässä rannasta sijaitsevassa Oz’Inn Hôtelissa, joka toivottaa tervetulleeksi rentoutumaan alasti muun muassa kattoterassilleen.

Oz’Inn Hôtel

4. Espanjassa perheystävällistä majoitusta vailla pukupakkoa

Monet naturistihotellit ilmoittavat tarjoavansa majoitusta vain aikuisille, mutta Espanjan Almeriassa Vera Playa Club Hotel sopii koko perheen loman viettopaikaksi. Lapset voivat leikkiä ja vanhemmat rentoutua suuressa uima-altaassa tai vehreällä puutarha-alueella – luonnollisesti ilman vaatteita.

Vera Playa Club Hotel

5. Kolmen tähden majapaikka ja upeat maisemat Kroatiassa

Alastomuudesta voi nauttia vapaassa hengessä myöskin Kroatiassa. Naturist Resort Solaris houkuttelee kävijöitä monipuolisilla palveluillaan.

Tarjolla on terassi upealla merinäköalalla, erilaisia urheilu- ja harrastusmahdollisuuksia sekä kierroksia Porecin kaupungin historiallisessa keskustassa. Hotellilla saa nauttia nakuilusta, ja nudistirantakin on aivan lähellä.

Naturist Resort Solaris

Lähde: Hotels.com
Kuva: Flickr / Steve Bennett

Päivitetty: 1.12.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 3,40 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia