Kuva: Isstockphoto
Pariisin hotellivinkit

Majoitu mukavasti Pariisissa – viisi hotellivinkkiä lomallesi

Pariisin kattava majoitusvalikoima tarjoaa monenlaista. Haluatko majoittua lomallasi viimeisen päälle olevissa luksuspuitteissa, vai haaveiletko enemmän tunnelmallisesta taiteilijahotellista? Lue vinkit erilaisille matkailijoille ja eri budjeteille!

Romanttinen loma: Hotel Sainte Beuve

Romanttinen kaupunkiloma Ranskan pääkaupungissa Pariisissa on monen vastarakastuneen haave eikä ihme, sillä kaupunki huokuu romanttista tunnelmaa. Aivan Pariisin sydämessä, kuudennessa arrondissementissa sijaitseva Hotel Sainte Beuve on kotoisa hotelli, joka sopii erinomaisesti pariskunnille. Harkittu sisustus ja tunnelmallinen, pehmeä värimaailma tekevät hotellin tunnelmasta intiimin.

Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä monista kaupungin tunnetuista nähtävyyksistä, ja ikkunoista avautuva näkymä perinteiselle pariisilaisalueelle kruunaa loman. Hotel Sainte Beuvessa voi nauttia esimerkiksi loungen avotulitakan tuomasta tunnelmasta.

Hotel Sainte Beuvessa on 21 huonetta ja yksi juniorisviitti. Hotelli tarjoaa tasokkaat palvelut sekä mukavuudet, ja se vastaa vaativiinkin tarpeisiin. Saatavilla on kolme eri huonetyyppiä: standard, superior ja deluxe, minkä lisäksi hotellissa on myös juniorisviitti. Huoneita voi tarvittaessa yhdistää toisiinsa.

Hotel Sainte Beuve
9 rue Sainte Beuve

Lapsiperheille: Appart Hotel Cosy Cadet

Modernilla tyylillä sisustettu huoneistohotelli sopii kaikenlaisille matkailijoille, mutta varustelu ilahduttaa erityisesti lapsiperheitä. Huoneistohotellin hyvin varusteltu keittiö helpottaa erityisesti perheen pienimpien ruokailuja.

Tarjolla on yhteensä 22 huoneistoa kahdessa koossa, 35 neliön yksiöitä ja 60 neliön kaksioita. Huonestoissa on majoitustilat 2–6 henkilölle. Sisustus on kotoisa ja värikäs, joten huoneistossa viihtyy koko perhe.

Appart Hotel Cosy Cadet sijaitsee rauhallisella kadulla keskeisellä paikalla, kävelymatkan päässä monista Pariisin ikonisimmista nähtävyyksistä. Sijainti metrolinjan varrella on varsin näppärä.

Appart Hotel Cosy Cadet
7 rue Cadet

Budjettimatkailijalle: Welcome Hôtel

Pariisista voi olla haastavaa löytää siistiä ja edullista majapaikkaa, mutta Saint Germain Des Prés -alueella sijaitseva Welcome Hôtel yhdistää molemmat vaatimukset. Kahden tähden hotelli on melko vaatimaton, mutta tarjoaa matkailijalle kaikki kaivatut mukavuudet.

Tärkeimpänä hotellissa on sijainti, sillä Welcome Hôtelista on lyhyt kävelymatka esimerkiksi Louvren taidemuseoon.

Hotellissa on yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita. Saatavilla on aivan tavallisia perushuoneita, mutta myös esimerkiksi tunnelmallisia pariisilaistyylisiä ullakkohuoneita. Huoneet ovat perussiistejä, mutta luksusta ei tästä hotellista kannata odottaa.

Welcome Hôtel
66 Rue de Seine

Luksusmatka: Maison Albar Hotel Paris Champs-Elysées

Viiden tähden Maison Albar -hotelliketjun Champs-Elysées-kadulla sijaitseva Maison Albar Hotel Paris Champs-Elysées -hotelli on tasokas majapaikka, joka vastaa vaativimpiinkin toiveisiin. Pariisin tunnetuimmalla ostoskadulla sijaitseva viiden tähden putiikkihotelli tarjoaa huoneita, joista ei puutu tyyliä.

Huoneet on sisustettu tarkkaan harkiten, mikä näkyy niin materiaalivalinnoissa kuin Empire-tyylisen sisustuksen yksityiskohdissakin. Sijainti aivan kahdeksannen ja 17. arrondissementin välissä, parin askeleen päässä ikonisesta Riemukaaresta on ihanteellinen.

Saatavilla on useita eri huoneluokkia: superior, deluxe, executive, minkä lisäksi saatavilla on juniori-, prestige- ja imperial-sviittejä. Hotellin yhteydessä toimii Le Noham Café -bistro, missä voi nauttia vaikkapa tasokkaan aamiaisen ennen päivän seikkailuja Pariisissa.

Maison Albar Hotel Paris Champs-Elysées
3 Avenue Mac Mahon

Edullinen perushotelli: Hotel Emile

Arvostetussa Maraisin kaupunginosassa sijaitseva tunnelmallinen putiikkihotelli Hotel Emile poikkeaa perinteisen pariisilaishotellin mielikuvasta. Moderni ja graafinen sisustus yllättää tyylikkäissä huoneissa, missä on käytetty pääasiassa mustaa ja valkoista.

Hotellissa on yhden ja kahden hengen huoneita. Tavallisten classic-huoneiden lisäksi varauksen voi tehdä superior-huoneeseen, ylimmän kerroksen huoneeseen tai sviittiin. Erikoista huoneissa on kylpyhuone, joka sijaitsee suoraan muun huoneen yhteydessä. Siitä syystä Hotel Emile sopiikin erityisesti paitsi yksinmatkailijoille myös pariskunnille tai erittäin hyville ystäville.

Hotellin sijainti rauhallisella kadulla on monen matkailijan mieleen. Hotel Emilessä hintaan sisältyy aamiainen.

Hotel Emile
2 rue Mahler

>> Löydä edullinen hotelli Rantapallon hotellihaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Isstockphoto ja Instagram

Päivitetty: 14.8.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 3,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia